• Актуална официална информация от българските медиии

В тази категория може да публикувате и коментирате всякакви материали от официалните български медии за българските железници. Категорията няма за цел да популяризира определени медийни публикации, а да ги потвърди, отрече, коментира и пр. от гл.т. на професионалната фактология и обективност.
 • Форум
  Теми
  Мнения
   Последно мнение
 • Българските железници през погледа на медиите
  В този раздел се публикуват и коментират всички материали от официалните медии за българските железници като целта е всички жп любители и професионалисти да са в течение на информацията, която циркулира в медийното пространство за сектора. В този раздел може да публикувате и коментирате всякакви материали от официалните български медии за българските железници. Разделът няма за цел да популяризира определени медийни публикации, а да ги потвърди, отрече, коментира и пр. от гл.т. на професионалната фактология и обективност. При по-задълбочени дискусии, които се отклоняват от конкретните коментари по даден медиен материал, модераторския екип си запазва правото да премества дискусиите в съответните специализирани категории и раздели на форума.
  298 Теми
  8128 Мнения
   Последно мнение от gtabakov Преглежда последните мнения
  Нед Апр 28, 2024 1:52 am
 • Европейски програми и проекти
  Тук може да публикувате материали от медииите и вашите мнения по тях свързани с реализирането на настоящи и бъдещи проекти от българските железници по Оперативна програма "Транспорт" 2007-2013, програма ИСПА, проекти по Connecting Europe Facility (Механизъм за свързана Европа), програма "Марко Поло" на ЕС, TEN-T проекти и др. без софийския метрополитен
  47 Теми
  1973 Мнения
   Последно мнение от didoman Преглежда последните мнения
  Пет Дек 10, 2021 9:14 pm

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта