Въпреки всичко сме много по-интелигентни от западняците, които въпреки всичките им системи за сигурност, АЛС-и и не знам си още какво, се спукват от катастрофи.
Прекаленото доверяване на техниката е по-лошо от най-лошата човешка грешка.

bdz43r написа:Пишеш неземни глупости...
Къде се спукват от катастрофи?! Ти знаеш ли колко влакове се движат там и колко тук?.
railjet написа:bdz43r написа:Пишеш неземни глупости...
Къде се спукват от катастрофи?! Ти знаеш ли колко влакове се движат там и колко тук?.
Тъкмо щях да реагирам на рядко тлъстия му кифтак.
На моменти, като пльосне нещо, направо удря в земята русенския чукан, че даже "братчето" Трифонов от Фейса
bdz43r написа:
В проста Румъния дори движението е в пъти по-натоварено от нашето и да си чул за голяма катастрофа? Ама там имат АЛС и по най-селската линия и най-важното - работата му се записва на лентата.
bdz46203 написа: Надявам се е било временно умопомрачение и ще се осъзнаеш.
Преди години един вдига контейнер за строителни отпадъци на улицата под прозореца ми. Казах му да внимава с оградата, той гордо отговори "Спокойно, аз съм професионалист!" Оградата и до днес е крива...bdz46203 написа:В България, няма да стават жп катасторфи докато работят професионалисти като мен.
bdz43r написа:Не се надявай...Преди години един вдига контейнер за строителни отпадъци на улицата под прозореца ми. Казах му да внимава с оградата, той гордо отговори "Спокойно, аз съм професионалист!" Оградата и до днес е крива...bdz46203 написа:В България, няма да стават жп катасторфи докато работят професионалисти като мен.
С това изказване напълно загуби остатъците от уважението ми.
дзвера44 написа:Интересно в Швейцария като има 12 000 влака и всеки е изпълнил условията за безопасност кои влакове се удрят.Аз ще ти кажа че ако швеицарците работиха тук,при тези условия и техника катастрофите щяха да са поне двойно.АЛС-а им кара влака и като стане нещо с него и Майстора блокира.Лично качих машинист от Дойче бан при мен,който на равното между Калитиново и Конйово поддържаше толеранс +-20% на скороста.Колкото и да не е запознат с профила,това си е доста недопустим процент!
Назад към Параметри и ремонти на железния път / Railroad Parameters and Maintenance
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта