bdz46203 написа:Машиниста не му е работа да рови в документите на влака.
Още чакам да ми отговориш, на това което те попитах.
diesel07 написа:При дежурен движение влака се водеше празен.На талигите видимо си личеше че цистерните са пълни.
07 написа:bdz46203 написа:Машиниста не му е работа да рови в документите на влака.
Още чакам да ми отговориш, на това което те попитах.
И как ще разбереш че влака е "пълна норма" вместо празен.... Кое ще е различното - вместо празни вагоните ще бъдат пълни, или ще бъдат повече на брой..
Колкото до питането - знам какво целиш, направо си казвай репликата за хората извън системата, аз обещавам че ще си преместя..... бирата в другата ръка
diesel07 написа:На талигите видимо си личеше че цистерните са пълни.
bdz46203 написа:diesel07 написа:На талигите видимо си личеше че цистерните са пълни.
Така кажи, че са цистерни. Сега разбрах от къде идват горивата на Марешки.
bdz43r написа:Пълен влак по документи бил празен... голямо чудо.
Един влак за Перник го закарах в Драгоман и го връщах обратно, с друг влак минах транзит през крайната му гара и бутащата машина го върна обратно, с трети влак спрях и заминах от крайната му гара и някой друг го е връщал, с изолирана машина ходих до Вакарел да помогна на влак обратно по надолнището и с друга изолирана машина от София през Пдр до Пловдив, за да се върна трасе на бръз влак... а вие се впечатлявате, че някакъв влак бил пълен вместо празен.
ivajlo_nikolov написа:bdz46203 написа:diesel07 написа:На талигите видимо си личеше че цистерните са пълни.
Така кажи, че са цистерни. Сега разбрах от къде идват горивата на Марешки.
Абе май цистерните не са били с горива и влака/влаковете не са на БДЖ-ТП.
bdz43r написа:Пълен влак по документи бил празен... голямо чудо.
Един влак за Перник го закарах в Драгоман и го връщах обратно, с друг влак минах транзит през крайната му гара и бутащата машина го върна обратно, с трети влак спрях и заминах от крайната му гара и някой друг го е връщал, с изолирана машина ходих до Вакарел да помогна на влак обратно по надолнището и с друга изолирана машина от София през Пдр до Пловдив, за да се върна трасе на бръз влак... а вие се впечатлявате, че някакъв влак бил пълен вместо празен.
4и4о ман4о написа:С неизправни компресорИ как ще се движи локомотив?
railjet написа:Гечета, пак с 2640, за малко щяха да повторят Калояновец - вход в отклонение с над 80...Естествено, за нашия любим Кош такива неща са невъзможни, без намесата на Милчо
diesel07 написа:Как бихте реагирали да карате товарен влак пълна норма, който по документи се води празен?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта