от rail_track » Чет Окт 15, 2015 10:01 pm
А промените на километража по цялата 2-ра линия са ето така пак с точност до 1 км: от София до Мездра няма промяна, от Мездра до Роман е 1 км, Роман - Кунино по-малко от 1 км, Кунино - Карлуково 1 км, Карлуково - Червен Бряг 4 км, Червен Бряг - Плевен си е 54 км, и е със съвсем малка промяна от няма и 1 км и мисля че е от лека корекция на трасето около Червен Бряг и около Хумата, като се появява като разлика в километража между Хумата и Телиш, между Плевен и Левски е само 1 км разликата, като не знам защо само толкова се получава покрай корекцията около Сгалево, но се води 45, при реални 44 км, след това до Горна Оряховица няма промяна на трасето, а само на километража, но защото е правен цялостен ремонт на трасето, и при такъв ремонт се слага новия (реалния километраж), а такъв ремонт е правен от Бутово до Горна Оряховица, което ще рече, че на Бутово се появява разлика от около 7 км, след това има някаква промяна чак между Дралфа и Търговище с разлика от около 3 км. След Търговище единствената промяна на трасето до Варна, за която знам е че ЖП линията е минавала от другата страна на Белославското езеро и се разделя от сегашното трасе около Разделна, Повеляново не я е имало като гара, на Белослав гарата е била от другата страна, Страшимирово също го е нямало като спирка, и малко преди гара Езерово, около сегашната спирка Химик е минавала по сегашното си трасе до Варна. Реално погледнато, разлика в километража по цялата 2-ра линия няма само между София и Мездра, и между Варна и Търговище, като на първия участък никога не е имало промяна на трасето, дори и при удвояването и електрификацията на трасето, а на втория е актуализиран километража още преди около 30 години.