evrokoma написа:И аз имам въпрос към вас защо и кога е била прекратена електрификацията на 28ма линия. Както всички знаят тя е електрифицирана до Девня, но стълбове има поставени до с.Чернево .
evrokoma написа:Мнение от evrokoma » Нед Яну 24, 2021 7:57 pm
И аз имам въпрос към вас защо и кога е била прекратена електрификацията на 28ма линия. Както всички знаят тя е електрифицирана до Девня, но стълбове има поставени до с.Чернево .
evrokoma написа:Мнение от evrokoma » Пон Яну 25, 2021 7:04 pm
Благодаря и на двама ви за изчерпателната информация. Понеже съм родом от Русе и аз доста съм се чудил защо линията за Силистра е през Самуил. Влакът за Силистра минаваше (навремето поне) през Русе слиза до Самуил и после за Силистра, а разстоянието Русе Силистра е 120км защо не е построена директно от Русе през Тутракан. Идеята за линия от Две могили към Свищов също е добра , но в днешните времена вече няма шанс да се направи подобно нещо
Petko Ivanov написа:Г-н Деянов, може ли да дадете повече информация за локомотива на снимката? Според мен това са български войници на сръбски локомотив по време на ВСВ.
Petko Ivanov написа:Г-н Деянов, серия 135 е без пясъчен сандък пред парния дом , какъвто има на локомотива на моята снимка
Petko Ivanov написа:Моят брат има сериозен интерес към Австрийски локомотиви и ги познава отлично. Според него локомотивът на снимката е австрийска серия 270, JZ серия 25. Приликата наистина е голяма.
Назад към Общи теми / Other railway topics
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта