Здравей Петко,
Честита новата 2019 г. и от мен, с пожелания за задраве, успех, по-доходни и по-щастливи дни занапред !
В темата за номерацията на първите два локомотива от серията 08, може би имаш предвид таблица 6 на страница
38 (а не стр. 64) от книгата „Тракцията в БДЖ 1866-1946”.
В тази таблица, понеже колоните стават много и за да не стане таблицата много дребна, е изпусната нарочно колоната „означение от 1902 г.”. Иначе таблицата с тази колона, трябва да изглежда така :

- 2-1.jpg (178.35 KiB) Прегледано 6166 пъти
Обърни внимание също на таблици 3 , 4 и 5. Там колоната „означение от 1902 г.” съществува защото буквеното означение на сериите е въведено от 1902 г.
И сега отговорът на въпросите :
1. Локомотивът БОРИСЪ е с означение А-1 защото снимката е правена между 1902 и 1904 г., преди да бъде преномериран през 1904 г. с А-5.
2. На снимката, за която казваш, че е правена най-рано през 1909 -1910 г., се вижда една от машините (обект на нашето внимание), доставени през 1897 г. Вижда се, че тя си носи табелите с името БОРИСЪ, или респективно КИРИЛЪ и според мен в този факт, както и в наличието на снимката на локомотиви серия 500 (серия 28), няма нищо особено. Защо ? Ами защото в миналото съм се интересувал много за първите две машини от 1897 г. и съм разпитвал много стари железничари за тях. Накратко казано, съм научил следното: първите локомитиви доставка 1904 г. не са именувани веднага, а много по-късно – към 1912 г. Чак тогава табелите БОРИСЪ и КИРИЛЪ са свалени от локомотивите 1897 г. и са поставени на първите две машини доставени през 1904 г., а следващите две са именувани ЕВДОКИЯ и НАДЕЖДА. И понеже буквените локомотивни серии отпадат след 1908 г., на снимката машината НАДЕЖДА не е означена с А-4, а само с № 4.