Обществен живот и престъпност в Европа и по света

Тук може да пишете за всичко, което ви вълнува и което не е пряко свързано с железниците.

Обществен живот и престъпност в Европа и по света

Мнениеот assen5 » Вто Яну 14, 2014 10:01 am

railjet написа: Даже някои са имали проблеми с правосъдието /престъпния балкански ген не се удържа лесно :mrgreen: /, но лошите им нови стопани не са ги натирили обратно, ами са им дали шанс да се поправят. Често дори и социални помощи, без да са притежатели на новото гражданство.

Проблем с правосъдието има този, който е отишъл с такава нагласа. Няма нищо общо с балкански ген и т.н. Във всяка държава си има доволно и местно крадливо население и не визирам цигани, а примерно чист арийски пропадняк и крадец. Престъпността, която генерира емиграндските общности е в пъти по-малка от местната престъпност, просто се преекспонира, както у нас с бежанците.
Аватар
assen5
 
Мнения: 153
Регистриран на: Сря Юли 24, 2013 6:01 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Вто Яну 14, 2014 10:25 am

Пълни глупости говориш. Крадлив ариец е събитие. В Западна Европа престъпността се генерира 90% от африкано-азиатската имиграция и от тази от бившите соц кенефи. Като тези последните запознаха европейците със значението на понятието организирана престъпност (мафия). Първенство го държат кавказо-русо-украино-молдавски блядове и балканджии(албанци,косовци,сърбо-босненци,македонци,българи,румънци).

Изключение прави Италия, в чиято бедна южна част традиционно е имало мафия. В Испания и Португалия обаче мафия никога не е имало. В Гърция също. Защо?

Подготви внимателно отговора, защото съм особено добре запознат с материята.
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот assen5 » Вто Яну 14, 2014 11:58 am

В грешка си пак. В Германия хич не рай и си има бая местни престъпници. Доста погрешно е да смятаме така, а така смятаме всички в БГ. Щом дават повече пари значи е рай, а всъщност не е по различно от при нас. Разликата са ПАРИТЕ, който при нас ги няма. И то не защото са много парите в Гер. , а защото са отишли по предназначение, пестеливо и без разхищения. Така живеят и повечето немци. Данъците са високи и има пари който влизат в държавата от там е лъскаво, каквото го виждаме като минаваме транзит или на екскурзия. Това немският пенсионер, който обикаля целият свят след пенсиониране си е мит. Обикаля, който има добра пенсия. Това са 5-10 процента от пенсионерите. При нас 5-10 процента от пенсионерите си живея царски също си обикалят.

Вилнеят си германия чисти арийци. Има вандалщини подобни на гръцките. Чупят се полицейски коли и т.н.

http://www.mz-web.de/image/view/2013/8/ ... 290913.jpg запалени от неизвестни чисто нови коли
http://www.mopo.de/image/view/2014/0/2/ ... H-1641.jpg В Санкт Паули квартал на Хамбург не може да стъпи полиция, щото ще я унищожат. Там си вилнее арийската престъпност, а по край нея и чужденците правя магарии.
http://www.youtube.com/watch?v=tKQxFKV67yk това пак ли чужденци са го направили.

http://www.aachener-zeitung.de/polopoly ... /image.jpg
http://www.mz-web.de/image/view/2010/8/ ... 8%2529.jpg
И в Германия се крадат кабели от железницата като при нас, но ги хващат. В повечето случай не са с балкански произход.

Мафията в Германия е обвита с лъскавата опаковка на политиците и остатъците от аристокрацията oт бившите херцогства. Мафията не е като при нас мутри, черни стъкла и т.н. Спомни си Симеон 2 от какъв произход има.
А че нашата мафия е силна и пробива на запад това е друг въпрос.Може още да ти давам примери, но ще си загубя цял ден в това.
Аватар
assen5
 
Мнения: 153
Регистриран на: Сря Юли 24, 2013 6:01 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Вто Яну 14, 2014 12:14 pm

***

Тръгнал да ми обяснява каква била "мафията" в Германия! Каквато и да е тази "мафия", Германия е ТРЕТА икономическа сила,и ВИСОК СТАНДАРТ за всички, бе ляпчо! А комунистическите мафии оставят само кенеф след себе си!

По твоята куха аналогия, създателите на световно известните немски марки автомобили също са мафиоти! Защото са богати аристократи. Ами дедо Сименс не беше ли и той мафиот :lol:

С една шепа крайно-дясни лумпени и други футболистични хулигански агитки ли ще сравняваш организираната балканска престъпност за крадене на коли, дрога, проституция, рекети и измами всевъзможни. :shock:

Ариец да краде кабели??? Ти нормален ли си??? Тази дейност се появи в западната Европа в последните 5 години и 77% от нея е дело на румънските цигани! Оставям те да отгатнеш кой споделя другите 23%.

И какво намесваш Симеон?! Комунистите не го ли изгониха, когато беше дете! Не му ли отнеха имотите! Това не е ли грабеж!!!! Симеон крив на сегашния комунистическия кенеф, че бандюгите дошли с оръжие на власт 1944 заграбиха имотите на семейството му! Кой разполагаше после с тези имоти!! Баба ти и дядо ти от село ли,бе, или комунистическите велможи?!!!

Дейбиш и болните червени мозъци :evil:
Последна промяна Administrator на Вто Яну 14, 2014 12:25 pm, променена общо 1 път
Причина: Личните обръщения на лични съобщения.
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот assen5 » Вто Яну 14, 2014 12:58 pm

Грешиш!
Повече не ми се губи време с тебе да се обяснявам с тебе. Но ще ти намеря статия как краде немец кабел. Просто като хванат наш или румънец го показват на целят свят, за да ни омърсяват като цяло. Да са казали бг или румънски цигани откраднаха кабел, не.

Как са строени дворците и хижите царски ? Върху чий имоти са строени? Симеоновият баща или дядо ли е извадил пари от джоба си? Дедото е дошъл с празни джобове за княз в България. Едно нещо не е платил, всичко е платил българският фабрикант, магазинер, земевладелец, градинар или селянин с трудът и находчивостта си.

Ти всички, които не са на твоето ще изкараш червен боклук.
railjet написа:А комунистическите мафии оставят само кенеф след себе си!
За това няма спор.
Аватар
assen5
 
Мнения: 153
Регистриран на: Сря Юли 24, 2013 6:01 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Вто Яну 14, 2014 1:28 pm

Думата "боклук" не ми е приятна. Имам таман четири пенсионера за изхвърляне в кофата, ако ги възприемам като "червени боклуци". Но е явно, че са затлачени червени мозъци, и както и ти и някои други форумци, не са способни да отговорят на Въпроса на въпросите: Защо се стигна до това падение. Демокрацията им била виновна и толкоз. Повече анализ в главите няма. И това са хора образовани- лекари, инженери, фармацевти, учители... От зор и мъка съм станал такъв агресант, вервай ми!

Що се касае за коренната западноевропейска престъпност, анализът ти е смешен. Изкопал си оттук и оттам някакви щампи, разпространявани още навремето от комунистическата пропаганда. Тамошната престъпност винаги е била маргинална, преди нахлуването на африкано-азиато-източно европейски орди. Избери си произволен мегаполис от Европа, посети централните им затвори и ще видиш какви са 90% от мутрите и съпътстващите ги лични карти.

Казвам,повтарям,подчертавам, потретвам, че само в Калабрия и Сицилия е съществувал, и все още съществува, епифеноменът мафия. Организирана,инфилтрираща,възобновяваща се,мутираща, с политическа подкрепа и агресивна престъпност.

Ако видиш имотна, телефонна измама,индустриални кражби,обир на банки и бижутери,канали за коли,оръжие,проститутки и дроги, в 95% от случаите търси Евро-Азия (източна Европа+ Кавказ+бивш СССР). Може и да има някой изпаднал Гюнтер, но той обичайно е последната дупка на кавала.
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот assen5 » Вто Яну 14, 2014 3:06 pm

Пак не. По-малко от 25 % от престъпленията са извършени от чужденци в Германия. Само, че чужденците са 9 % от населението. Германците не са расли в саксия, на тях също са има познати магариите присъщи на посочените и теб групи хора, и доста отдавна.
Аз спирам до тук по тази тема.
Аватар
assen5
 
Мнения: 153
Регистриран на: Сря Юли 24, 2013 6:01 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Вто Яну 14, 2014 3:16 pm

Недей се отказва де, нали затуй е форума- за спорове. Я дай да чуем една цифра и за Франция,Италия,Белгия,Англия, че нещо тези 25% ме развеселиха :D

И в Швайцерско ли само 25% от престъпленията са дело на чужденци?
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот assen5 » Вто Яну 14, 2014 3:26 pm

http://de.wikipedia.org/wiki/Ausl%C3%A4 ... lit%C3%A4t ето тук в Statistiken си чети и превеждай таблицата. Първа колонка, вид престъпление, 2- разкрити, 3- брой престъпления, 4- брой престъпления от чужденци, 5 брой чужденци в %, 6-% в населението на тези чужденци
Може и аз да имам грешка в превода, но така го разбирам аз.

За другите страни ти ми доказвай, през цялото време говоря за Германия, нали е най-силната икономика.
Аватар
assen5
 
Мнения: 153
Регистриран на: Сря Юли 24, 2013 6:01 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Вто Яну 14, 2014 3:42 pm

Голями престъпници тези германци бе! 75% от престъпниците- чисти светлооко шваби. А при франсета и италианците едва 20-25% от кореняците са замесени в престъпността.
Начи немецот ще ни дойде 3 пъти по-криминале от франсета и макарони :lol:

Я пак разчети анализа.
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Пон Мар 10, 2014 9:11 pm

Експертите говорят за "безприцедентен инцидент". Боингът Куала Лумпур-Пекин внезапно изчезна петък на 10600м височина, 50 минути слид излитането си. Буквално изчезва защото нито една от многобройните защите не е подала сигнал "проблем/тревога".

Проблемът е,че 72 часа по-късно нито едно парченце от него не е намерено. Много страни,в това число и САЩ,са включени в издирването му с най-модерни детектори: без резултат.

За тези,които се интересуват от авиция, каква е най-вероятната хипотеза??
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот 07 » Пон Мар 10, 2014 9:40 pm

railjet написа:Експертите говорят за "безприцедентен инцидент". Боингът Куала Лумпур-Пекин внезапно изчезна петък на 10600м височина, 50 минути слид излитането си. Буквално изчезва защото нито една от многобройните защите не е подала сигнал "проблем/тревога".

Проблемът е,че 72 часа по-късно нито едно парченце от него не е намерено. Много страни,в това число и САЩ,са включени в издирването му с най-модерни детектори: без резултат.

За тези,които се интересуват от авиция, каква е най-вероятната хипотеза??

Спомни си историята с изчезналия полет Рио - Париж....
07
 
Мнения: 3118
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 8:45 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Пон Мар 10, 2014 9:45 pm

Там намериха първите парчета на 48-мия час. Възможно на най-шибано място- посред океана, на 1000км от най-близкия къс земя. И преди да изчезне е имало емисия на регистрирани аномалии.
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот 07 » Пон Мар 10, 2014 9:54 pm

railjet написа:Там намериха първите парчета на 48-мия час. Възможно на най-шибано място- посред океана, на 1000км от най-близкия къс земя. И преди да изчезне е имало емисия на регистрирани аномалии.

Не мисли че разледващите казват всичко на пресата... Това че няма парчета косвено показва че няма и атентат - ако го бомбят - има много парчета :(
07
 
Мнения: 3118
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 8:45 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Пон Мар 10, 2014 9:59 pm

Ако са го пернали с някоя ракета, пак ще има парчета. Ама няма. Поне засега,де.
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот 07 » Пон Мар 10, 2014 10:06 pm

railjet написа:Ако са го пернали с някоя ракета, пак ще има парчета. Ама няма. Поне засега,де.

Ако са го пернали с ракета ще има много парчета с дупки от осколки (справка Ту-154, дето го издъниха украйнците преди 12 години)...
07
 
Мнения: 3118
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 8:45 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Пон Мар 10, 2014 10:54 pm

Отвлечен е..
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот 07 » Пон Мар 10, 2014 11:00 pm

railjet написа:Отвлечен е..

От силите на мрака?
07
 
Мнения: 3118
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 8:45 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот railjet » Пон Мар 10, 2014 11:08 pm

Над главите ни бъка от сателити,които регистрират събитията в атмосферата. Ако има бум,ще бъде регистриран. А самолет от този калибър,претъпкан с керосин образува многo як гръм. Ама много мощен:

Ето доказателство:

http://www.youtube.com/watch?v=w8GnzlXr ... ata_player
Последна промяна railjet на Пон Мар 10, 2014 11:10 pm, променена общо 1 път
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Интересни случки и вицове

Мнениеот 07 » Пон Мар 10, 2014 11:10 pm

Кой отвлича самолет и 3 дена не обявява геройството си? А и ако има отвличане, екипажа има време и начин да съобщи това...
07
 
Мнения: 3118
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 8:45 pm

Следваща

Назад към Други теми / Miscellaneous

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron