NikolaiRG написа:Имам въпрос към многознайковците: Какво бихте направили, ако някой ден някой ако каже, че Земята е център на вселената и който твърди обратното трябва да го докаже? А ако всячески се опитва да натрапва тезата си? Равен достъп за подобни мнения ли ще искате? Та така и с американците и Луната, кемтрейлс и подобните глупости, като бази на Марс.
Трябва ли да доказваме, че бялото е бяло и черното черно всеки път за недоучилити и неразбралите? Когато се появи някой чудак, който се опитва да създава нова наука във всички области едновременно и то стъпвайки на абсурдни тези, трябва ли да има 50 : 50 ефир с останалите?
Не искам да гонят младежа, дори не виждам смисъла от абсурдните теми за забраната му. Но щом той има правото да пише глупости, останалите също имат такова. Надявам се, че няма да ме лишите от право на мнение.
lui6_figo_cfr написа:...
Трябвало е още на времето да ви изтребят до крак всички, ама нейсе...Но никога не е късно де...
...
Време е за гражданска война, в която да се разчистят сметките с наследниците на кулаци, седесари, ГЕРБ-аджии и всякаква мръсна сган...
...
Докато не се изтреби до крак и последният наследник или привърженик на тези порочни клики, самонарекли се партии...
...
lui6_figo_cfr написа:Ще отговаряш за твърденията си и за обидите си спрямо мен. Знам кой си, знам те как изглеждаш, какво работиш и къде живееш, така че нямаш шансОсвен това, ако си чел внимателно какво съм написал, ще видиш, че съдебния начин не е единственият, по който можем да уредим недоразуменията по между си
![]()
...
ПЖИ43в написа:Махване Първо и преди него И СЪБЕСЕДНИЦИТЕ МУ!!!!!!!
assen5 написа: Какво трябва да направи тоя още за да го изгоните, вие ненормални ли сте да го търпите толкова време ??!?!?!?!?
Да не ви плаща нещо, та да не го гоните връзкар ли е или нечие чичово?
Дайте ще съберм пари и ще ви платим да го разкарате.
Аман!
Vancho_4647 написа:От друга страна, когато него го няма е почти пълно мъртвило във форума /явно много хора влизат само да се забавляват с него/.
ПЖИ43в написа:Махване Първо и преди него И СЪБЕСЕДНИЦИТЕ МУ!!!!!!!
lui6_figo_cfr написа:Е, хайде де! Спри, ама нещо не спираш. Освен това, аз може да съм някакво си там хлапе, а ти като си доктор-инженер по технически науки, отива ли ти така да се държиш и да слизаш на толкова ниско равнище и направо да се излагаш по форумите? Всъщност какво можем да очакваме от човек, защитаващ престъпленията, убийствата и паленето на невинни хора в Украйна от новата хунта? Какво можем да очакваме от човек, за когото мотиката е символ на простащина и бедност и който ненавижда и не уважава труда, знанията и позициите на различните от него? Не е лошо да се замислите над думите ми....
Назад към Други теми / Miscellaneous
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта