Тема за Луиш

Тук може да пишете за всичко, което ви вълнува и което не е пряко свързано с железниците.

Re: Тема за Луиш

Мнениеот bdz » Чет Май 29, 2014 11:17 am

Аз предлагам всичко,което няма общо с железниците да бъде ИЗТРИТО/DELETE,тъй като смятам,че това се превърна във всичко друго,но не и форум за железници.Разберете,че с тези си писания няма как да очаквате сериозните неща да бъдат вземани под внимание,тъй като не сериозните са много повече,да не говорим,че политиката е повече от всичко останало.Има си форуми за политика,но този не е един от тях.Администратора и модераторите е хубаво да изчистят всичко от форума,което няма общо с темата на форума,ако желаят форума да има някакъв престиж,а ако желаят да продължи да бъде всичко друго,но не и форум за железници,може нищо да не предприемат,той сам ще се унищожи...
bdz

Мнениеот CH_M » Чет Май 29, 2014 7:31 pm

Подкрепям напълно предходното мнение !
CH_M

Мнениеот 46-211 Dzver » Чет Май 29, 2014 7:32 pm

NikolaiRG написа:Имам въпрос към многознайковците: Какво бихте направили, ако някой ден някой ако каже, че Земята е център на вселената и който твърди обратното трябва да го докаже? А ако всячески се опитва да натрапва тезата си? Равен достъп за подобни мнения ли ще искате? Та така и с американците и Луната, кемтрейлс и подобните глупости, като бази на Марс.

Трябва ли да доказваме, че бялото е бяло и черното черно всеки път за недоучилити и неразбралите? Когато се появи някой чудак, който се опитва да създава нова наука във всички области едновременно и то стъпвайки на абсурдни тези, трябва ли да има 50 : 50 ефир с останалите?

Не искам да гонят младежа, дори не виждам смисъла от абсурдните теми за забраната му. Но щом той има правото да пише глупости, останалите също имат такова. Надявам се, че няма да ме лишите от право на мнение.

От части си прав. Но я ми обясни темите за Марс, луната и кемтрейлс какъв го търсят тук? Мислех, че ще говорим за железници...
Ти ли си човека който трябва да научи Луиш? Е, не си. Не се занимавай с него и толкова. Няма смисъл да падаш на нивото му. Аз не му чета огромните мнения пълни с глупости и съм си много добре. Вместо да се занимаваме с него, по-добре да качим някоя снимка или клип и така. ;)
Аватар
46-211 Dzver

Мнениеот plastikat » Сря Юни 18, 2014 9:18 pm

Има тема за Луиш ,пък като пишем в нея ,за него и ни трият публикациите !!! Защо ??????
Аватар
plastikat

Re: Сигнали към Администратора и Глобалните модератори

Мнениеот assen5 » Чет Сеп 11, 2014 7:48 pm

lui6_figo_cfr написа:...
Трябвало е още на времето да ви изтребят до крак всички, ама нейсе...Но никога не е късно де...
...

Време е за гражданска война, в която да се разчистят сметките с наследниците на кулаци, седесари, ГЕРБ-аджии и всякаква мръсна сган...
...

Докато не се изтреби до крак и последният наследник или привърженик на тези порочни клики, самонарекли се партии...
...

lui6_figo_cfr написа:Ще отговаряш за твърденията си и за обидите си спрямо мен. Знам кой си, знам те как изглеждаш, какво работиш и къде живееш, така че нямаш шанс :!: Освен това, ако си чел внимателно какво съм написал, ще видиш, че съдебния начин не е единственият, по който можем да уредим недоразуменията по между си :!:
...

Какво трябва да направи тоя още за да го изгоните, вие ненормални ли сте да го търпите толкова време ??!?!?!?!?

Да не ви плаща нещо, та да не го гоните връзкар ли е или нечие чичово?
Дайте ще съберм пари и ще ви платим да го разкарате.
Аман!
Аватар
assen5

Мнениеот NikolaiRG » Чет Сеп 11, 2014 8:03 pm

Остави го Чуканчо. Той е нещастно влюбен в Мая Манолова и го прихващат нервите. :D
Аватар
NikolaiRG

Мнениеот ПЖИ43в » Чет Сеп 11, 2014 8:07 pm

Махване Първо и преди него И СЪБЕСЕДНИЦИТЕ МУ!!!!!!!
ПЖИ43в

Мнениеот NikolaiRG » Чет Сеп 11, 2014 8:09 pm

ПЖИ43в написа:Махване Първо и преди него И СЪБЕСЕДНИЦИТЕ МУ!!!!!!!

Нямаш проблем. И сам ще спра да пиша. И без това почти не пиша в останалите теми.
Аватар
NikolaiRG

Мнениеот lui6_figo_cfr » Чет Сеп 11, 2014 9:06 pm

Е, хайде де! Спри, ама нещо не спираш. Освен това, аз може да съм някакво си там хлапе, а ти като си доктор-инженер по технически науки, отива ли ти така да се държиш и да слизаш на толкова ниско равнище и направо да се излагаш по форумите? Всъщност какво можем да очакваме от човек, защитаващ престъпленията, убийствата и паленето на невинни хора в Украйна от новата хунта? Какво можем да очакваме от човек, за когото мотиката е символ на простащина и бедност и който ненавижда и не уважава труда, знанията и позициите на различните от него? Не е лошо да се замислите над думите ми....
Последна промяна Vancho_4647 на Чет Сеп 11, 2014 9:10 pm, променена общо 1 път
Причина: използване на лични имена на форумци.
lui6_figo_cfr

Мнениеот Vancho_4647 » Чет Сеп 11, 2014 9:09 pm

Луиш не е единствен, който нарушава добрия тон и си служи с обиди и заплахи. Да не говорим, че почти във всички случаи неговите са в отговор на провокация от останалите. Очевидно е, че много хора не могат да приемат мнение различно от тяхното. Много малко хора са съгласни с оставането му във форума. От друга страна, когато него го няма е почти пълно мъртвило във форума /явно много хора влизат само да се забавляват с него/.
Vancho_4647

Мнениеот lui6_figo_cfr » Чет Сеп 11, 2014 9:11 pm

assen5 написа: Какво трябва да направи тоя още за да го изгоните, вие ненормални ли сте да го търпите толкова време ??!?!?!?!?

Да не ви плаща нещо, та да не го гоните връзкар ли е или нечие чичово?
Дайте ще съберм пари и ще ви платим да го разкарате.
Аман!

Личната ти необяснима неприязън към мен стана достояние на всички. След всеки пореден конфликт между мен и някой от старите познайници на умрялото дясно у нас, ти се впускаш в неистови вопли към админа, модераторите и кой ли не. Доста странно и съмнително е- след като никога не си влизал в пряк сблъсък с мен по дадена тема, а дори сме имали общи тези, как така предявяваш подобни искания? Ако със същата страст, с която въставаш срещу мен, защитаваше от набезите на развилнелите се седесари и теснолинейката, която си увековечил на аватара си, щеше да си по-полезен и за жп транспорта, и за себе си.
lui6_figo_cfr

Мнениеот assen5 » Чет Сеп 11, 2014 9:22 pm

Vancho_4647 написа:От друга страна, когато него го няма е почти пълно мъртвило във форума /явно много хора влизат само да се забавляват с него/.

Точно обратното е заради него много хора не влизат и не пишат във форума, включително и аз се замислям.

Не мога да разбера само защо го защитаваш??? Намираш за нормално да се приказва как трябва да се изтребят враговете на неговите идеи ли? Това е присъщо за фашизма и тежкия комунизъм! Само за насаждане на омраза трябваше много отдавна да бъде изхвърлен.
Много хора го приемат за забавление, но не е! Това не игра! Ако го приемате за такава, значи и целият форум и насочеността му за вас е нещо несериозно? Тогава по дяволите как искате "управляващите" да приемат несериозно железницата......

Доста пишат "...мани го болен е..", обаче форума не е диспансер за лечение на такива като него, ако е такъв кажете за да спра да го посещавам.
Аватар
assen5

Мнениеот lui6_figo_cfr » Чет Сеп 11, 2014 9:30 pm

Форумът може да не е диспансер за лечение, но още по-малко е поле за разчистване на лични сметки, лична неприязън , лични обиди и др. А това се случва редовно, непредвизвикано и на всяка втора реплика на някои хора. Тоагва, викам си, защо пък не взема аз с тяхните камъни по техните глави? Може би само така ще разберат. А що се отнася до насаждане на омраза, то тази омраза я насадиха у българина политиците от някои определени клики, самонарекли се партии, които отново се канят да управляват. Тях някой забрани ли ги, изхвълри ли ги? Не, нали? Тогава откъде накъде ще бъда изхвърлян аз, който ни повече, ни по-малко, си служа с аналогични методи и слова? А пък ако аз съм причината за лошото дередже на железниците, интересно кой ли взе решението за затриване на теснолинейката и на куп други линии, след като по това време не съм пишел във форума? Може би аз имам вина и за нескопосаните ремонти на НКЖИ?
А , между другото, откъде знаеш, че не се нуждаеш от лечение? Според мен непредизвиканата омраза и неприязън, която храниш към мен, е сериозен симптом. Моята агресия към определени потребители във форума и определени парии в България, все пак си има обяснението, докато твоята към мен - няма!
lui6_figo_cfr

Мнениеот 07 » Чет Сеп 11, 2014 10:00 pm

ПЖИ43в написа:Махване Първо и преди него И СЪБЕСЕДНИЦИТЕ МУ!!!!!!!

Точно така, нека да изчистим форума от несъгласните с комунизма!
07

Мнениеот lui6_figo_cfr » Чет Сеп 11, 2014 10:18 pm

Не от несъгласните с комунизма, а от онези, които отказват да приемат, че има хора и с подобни възгледи и които ги обиждат безпричинно в лично качество. Ти си един от тях. В ЕП няма фракция на фашисти и фашизоиди, но има такава на комунисти и тя е призната от всички. В много европейски държави от новата и старата Европа има стабилни комунистически партии. За останалата част от света да не говорим...Само в този форум се намират 2-3 души, които да отричат комунизма и да оскверняват символите му, обиждайки всеки, който дръзне да ги защити. В същото време, някои от тези форумци съвсем неприкрито подкрепят насилието и човеконенавистничеството в Украйна, изразено в действията на новата престъпна власт спрямо руско-говорящото население.
lui6_figo_cfr

Мнениеот railjet » Чет Сеп 11, 2014 10:36 pm

Някъде някой чул ли е комунист да изкаже извинение за огромните престъпления на комунизма?!!
railjet

Мнениеот NikolaiRG » Чет Сеп 11, 2014 10:39 pm

lui6_figo_cfr написа:Е, хайде де! Спри, ама нещо не спираш. Освен това, аз може да съм някакво си там хлапе, а ти като си доктор-инженер по технически науки, отива ли ти така да се държиш и да слизаш на толкова ниско равнище и направо да се излагаш по форумите? Всъщност какво можем да очакваме от човек, защитаващ престъпленията, убийствата и паленето на невинни хора в Украйна от новата хунта? Какво можем да очакваме от човек, за когото мотиката е символ на простащина и бедност и който ненавижда и не уважава труда, знанията и позициите на различните от него? Не е лошо да се замислите над думите ми....

И какво сега - ти като си малоумен, трябва да те търпят останали ли? Малоумните трябва да се подчиняват, а не да си налагат мнението на останалите. Не си развявай глупостите наляво и надясно и ще спра да те тормозя. Върви си работи с мотиката там, щом толкова ти се иска. За друго не ставаш.
Аватар
NikolaiRG

Мнениеот lui6_figo_cfr » Чет Сеп 11, 2014 10:51 pm

хахаха- ти мен ли тормозиш или аз теб? Щом почна да се жалваш и на админа като опарено дете, значи ти си жертвата- то е ясно и без да си го признаеш по изнервеността, обидите и заплахите, които почваш да ръсиш, когато някой ти засегне болното място. Дори тук обаче- в тази секция на форума, ти не спираш с обидите и квалификациите относно ума на другите и проповядваш неравенство и робовладелски стратегии, т.е. едни да се подчинявали на други. Но знаеш ли какво- един "умник" като теб, при това със степени, едва ли би паднал на толкова ниско ниво и да се излага да спори с един "малоумник" като мен. Или ти не си чак толкова умен и възпитан, или аз не съм чак толкова малоумен, а може би и двете.
lui6_figo_cfr

Мнениеот SaiLeR » Пет Сеп 12, 2014 8:40 am

Който не му харесва да го добави като враг в форума. Достатъчно е хората писали тук да го направят, и той сам ще се депресира да пише на себе си.
SaiLeR

Мнениеот Vancho_4647 » Пет Сеп 12, 2014 9:27 am

Именно. Но май на някои хора им е забавление номер едно да влязат във форума и да започнат замеряне с лайна с Луиш.
Vancho_4647

ПредишнаСледваща

Назад към Други теми / Miscellaneous