Vancho_4647 написа:Като не ги знае няма и да ги пише ! Ей ако не се заядеш не може ...
bdz46203 написа:Vancho_4647 написа:Като не ги знае няма и да ги пише ! Ей ако не се заядеш не може ...
Изобщо не съм се заяждал. Какво ти става? Болен мозък ли си?
Vancho_4647 написа:Вечно озлобеният и недоволен си ти и ако беше в някой друг форум досега 20 пъти да си изритан.
bdz46203 написа:А ми по импулсивен съм. Какво да направя. Това е вследствие, на глупостите на които съм се нагледал в железницата. На всички ви е ясно, че положението не е розово. За това и нещата които ви споделям не са. Съгласи се. Не влизам тук, за да наранявам някой.
bdz46203 написа:И Тошко не е спрял да пише тук, заради мен. Друга е причината. Попитай го, ако не вярваш
bdz46203 написа:Факт е, че се влоши състоянието, особено Дружба-Вл.Павлов. А 60-то на Каменни кариери, не е заради железен път, а заради опасност от срутвания на камъни. Обаче който е минавал, знае миналата година какви модерни предпазни ограждения сложиха, за които съм сигурен, че сумата е станала 7-цифрена. !е след като ги направиха, кога ще се пречупят от НКЖИ и да вдигнат 60-то? Или ще си остане вечно, въпреки обезопасяването?
bdz46203 написа:Е, това на мен ли го казваш? Да не би аз да слагам намаленията?? Вярно, е че Каменните кариери е активно срутище в сравнение със свеженските скали, но в момента е толкова добре обезопасено, че е крайно време е намалението да отиде в историята.
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта