Потребител niroulf

Тук могат да се обсъждат всякакви организационни въпроси по отношение на форума като например броят и видовете раздели, свързване или разделяне на мнения, поведението (само, ако е крайно наложително) на потребители, съвети и препоръки за оптимизация и други организационни въпроси.

Да се наложи ли БАН на потребител niroulf ?

Анкетата свършва на Чет Дек 10, 2015 7:30 pm

ДА
10
67%
НЕ
5
33%
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
Няма гласували
 
Общо гласове : 15

Потребител niroulf

Мнениеот Vancho_4647 » Съб Юли 04, 2015 4:03 pm

Предвид събитията от последните няколко дни и разразилите се люти спорове в определени теми като тази с ЖП произшествия, Автобусен инцидент и Нередности в ЖП транспорта предлагам да вземете отношение относно потребителят, който участва най-активно и реално продължава с нападките и към момента дори след изтриване на голяма част от гов**** дискусия. Ако имате предложение за други потребители взели участие там, които също да бъдат предложени за бан или предупреждение, моля посочете. Предлагам да се гласува в рамките на седмица и след това ще се погрижа да уведомя администратора в социалните мрежи относно резултата ако продължава да не е на линия във форума.
Vancho_4647
 
Мнения: 1510
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 5:32 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот BDZ 07 » Съб Юли 04, 2015 5:21 pm

Аз гласувах “НЕ“. Не виждам, защо някой, който си изпусне нервите, ядосан от друг(и), трябва да опира пешкира.
Аватар
BDZ 07
 
Мнения: 1078
Регистриран на: Пон Фев 09, 2015 5:32 pm
Местоположение: Пловдив

Re: Потребител niroulf

Мнениеот NikolaiRG » Съб Юли 04, 2015 5:26 pm

Гласувах с "не", защото съм против подобни методи отпреди 26 години, но май ще си променя мнението, ако продължава с квалификациите.
Аватар
NikolaiRG
 
Мнения: 514
Регистриран на: Пон Юли 22, 2013 4:39 pm
Местоположение: Русе

Re: Потребител niroulf

Мнениеот bdz » Съб Юли 04, 2015 5:41 pm

niroulf написа:Ей мухъл, толко а ти и топките! Референдуми ще ми прави

Не съм съгласен с това мнение, но съм твърдо против, тъй като доста други нарушават правилата и добрия тон, но за тях БАН няма.Просто админа и модераторите нека трият спама и всичко извън темата и няма да има никакъв проблем, но не да се търкат мнения на определени хора.

uphero написа:
niroulf написа:Евала късопишко! Научил си си опорните точки :)

Виж сега, положението е следното - пътника е пътник и когато е оставен в пек 7 часа без вода, всяка уважаваща себе си пътническа асоциация ще реагира. Твоята нещо не я чухме, а?
Второ - ясно е, че си облъчен да обслужваш интересите на онзи кръг хора, дето драпат да поотклонят от 4стотинте стотака на секунда субсидия, но! - не е ли по-тъпо абсолютния частник, който печели многократно пъти повече от влака, да зареже хората на жега и жажда?

Избягвам да влизам в дискусия с душевно неуравновесени хора така, че не очаквай отговор.


Ванчо този пост защо си го пропуснал,а малко след него за обидна квалификация си правил промяна ?
bdz
 
Мнения: 747
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 6:27 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот Vancho_4647 » Съб Юли 04, 2015 5:58 pm

Обикновено простакът не разбира от нищо друго освен простотия. Така че за да излезеш на глава с него трябва малко или много да паднеш на неговото ниво. Луиш ви пречеше адски много с неговите дълги постове и трябваше да си ходи, но когато някой бълва простащина и вулгаризми на поразия не ви прави впечатление. Явно е по-добре и аз като останалите модератори да не трия нищо та да си върви лайнометаницата на спокойствие. Щом така ви харесва така да бъде.
Vancho_4647
 
Мнения: 1510
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 5:32 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот 07 » Съб Юли 04, 2015 6:06 pm

На Луиш проблемите му изобщо не бяха в дългите постове :) niroulf - търси и намира, но все пак този форум не е за скандали тип "селска кръчма"
07
 
Мнения: 3118
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 8:45 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот dobriii123 » Съб Юли 04, 2015 6:08 pm

Гласувах с „Не" и споделям аргументите на BDZ 07, на същото мнение като него съм. И за други трябва да има гласуване- маратонката трябва да е следващия, евентуално и Луиш ако се изцепи.
И е крайно време този форум да има един официален правилник, а случаите на неспазване на същия да се наказват с БАН. Нека попием нещо добро и от другите форуми
dobriii123
 
Мнения: 588
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 9:52 am

Re: Потребител niroulf

Мнениеот uphero » Съб Юли 04, 2015 6:27 pm

Ако форума е тип седянка пред блока нека си стои и продължава да сере във всяка тема.
uphero
 

Re: Потребител niroulf

Мнениеот bdz » Съб Юли 04, 2015 6:56 pm

Vancho_4647 написа:Обикновено простакът не разбира от нищо друго освен простотия. Така че за да излезеш на глава с него трябва малко или много да паднеш на неговото ниво. Луиш ви пречеше адски много с неговите дълги постове и трябваше да си ходи, но когато някой бълва простащина и вулгаризми на поразия не ви прави впечатление. Явно е по-добре и аз като останалите модератори да не трия нищо та да си върви лайнометаницата на спокойствие. Щом така ви харесва така да бъде.

Ванчо не отговори на въпроса ми, а смени за по-лесно темата.Не съм казал да не триеш, а точно обратното, но не това, което не трябва.Просто не толерирай някой, за сметка на други както си направил в една друга тема.А това, че railjet използва нецензурни думи и не веднъж си е позволявал да квалифицира познати и непознати?По същата логика да сложим БАН и на него и на всички останали или за по лесно на целия форум... Стегнете се малко и бъдете по-сериозни, а не се дръжте като малки деца "Госпожо пък той ме обидиии :cry: ".Искахте (искахме) форума да бъде сериозен и да ни приемат на сериозно, а се оказва точно обратното, че ни е по-лесно да се обиждаме и да намираме кусури на тоя и ония, от колкото да направим нещо смислено.Назначихме среща,такава не се осъществи и дума повече за друга дата, пишете за кофи,парцали и до там, инак е много лесно да кажем, че лелката цял ден кючеци друсала... не слагайте всички под общ знаменател, защото има много "лелки", които трият влаковете като у тях,ако искате мога да ви заведа и да ви запозная с такива, но тук се правим на големи мъже с големи ***, а в същност нищо.Една среща направихме и половината започнаха да се доказват, кой какво направил, за да стане, ами ей такива са и тези, които доведоха БДЖ до това състояние и те не спират да повтарят, кой и как съсипал железницата и как те това и онова направили, нека не си ги мерим и не се доказваме само по жп форумите, а да покажем, че можем и наистина да се съберем и да измием един вагон, за да покажем, че МОЖЕМ,а не че можем само на думи и във форума.Не веднъж благодарение на този форум и групите във фейсбук е имало реакция (положителна) относно ГДВ, ПКВ и връзки, но след тези скандали нали не смятате, че ще има подобни резултати, след като тук се плюем нон стоп?!Доста хора спряха да пишат във този форум, защото им омръзна да се занимавам със подобни неща, но мисля, че е време и аз да се присъединя към тях, тъй като виждам, че тук освен да се доказваме и обиждаме, друго не правим, дори една среща не можем да направим, а сме тръгнали и състави да мием...
bdz
 
Мнения: 747
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 6:27 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот NikolaiRG » Съб Юли 04, 2015 7:52 pm

Не мисля, че е работа на форума да мие вагони. Не мисля и че това е подходящо за демонстрация.
Аватар
NikolaiRG
 
Мнения: 514
Регистриран на: Пон Юли 22, 2013 4:39 pm
Местоположение: Русе

Re: Потребител niroulf

Мнениеот bdz » Съб Юли 04, 2015 7:58 pm

NikolaiRG написа:Не мисля, че е работа на форума да мие вагони. Не мисля и че това е подходящо за демонстрация.

Като не е, да не се фукаме, че можем!
bdz
 
Мнения: 747
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 6:27 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот railjet » Съб Юли 04, 2015 8:17 pm

Арменеца е скъсал Чайката.. :shock:
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот uphero » Съб Юли 04, 2015 8:21 pm

niroulf написа:Понеже темата носи гордо моя ник искам да направя една историческа реминисценция:

Ванчо, Манчо и Ганчо, както и всеки, решил, че сипя вулгаризми и цинизми, да седне почтено и да засече кога започна всичко.

Малоумния ъпхиро, по прякор белоногата маратонка, започна да задава въпроси стил позорно изхвърленият от българските железници арменец. Визирам скъсаната чайка.
Арменчето го побутва, ама хирото е толко тъп, че не може да си зададе въпроса. То друго и не може да се очаква, след като елементарни неща като абревиатури на гари и номера на влакове не знае.
В незнаенето няма нищо лошо, ама да тръгнеш да правиш провокации вече идва много. Прекалено много на изстрадалата железница.

Нетърпимостта ми към подобни провокации е нулева, такава и ще остане, независимо от изхода на РЕФЕРЕНДУМА. Ако и тоя ми тон не ви светне сигналната лампа... не знам. Май по-добре е наистина да сложите бан и да продължите да приютявате разни асоциации и фондации. Бил и горд нашия, че създал НПО за пътнически права.

Та, лайнометщината започна от скъсаната чайка. КОЙ ПОИСКА ОТ UPHERO ДА ТЪРСИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ? ЗАЩО СЕ ВЪЗКРЕСЯВАТ СТАРИ ИНЦИДЕНТИ? - лайнометщината няма да спре докато не се получи някаква развръзка по този въпрос или поне не се преустанови такава практика.

Иначе благодаря на тези, които са гласували и да се извиня, че ги занимавам с тъпотии. Но всяка една такава тъпня във времето има умопомрачаващи последствия.

Бас ловя, че след 5 години, лицето Ивайло Костов, наричащ себе си ъпхиро, ще маа бели маратонки по медии и нам къде си, пишейки се експерт. Е ТЕ ТОВА, докато влизам в тоя форум няма да го допусна да търпи развитие в поетата посока.

Момче не си наред с главата.
Как споменаваме на инцидент станал преди поне 15 години те провокира да ни покажеш колко малко ти е акъла?
Стига с тази мания и търсенето на враг, комунизма си отиде отдавна. НА теб ако ти казват какво и къде да пишеш това за мен не се отнася и пак ще те помоля да спазваш добрия тон, и аз мога да ти тегля една ама уж културни хора сме.

В поне 10 подобни форума (не само БГ) се обсъждат стари инциденти?
Вземи се спри малко, че ще спрат да ти плащам само глупости дрънкаш.
uphero
 

Re: Потребител niroulf

Мнениеот uphero » Съб Юли 04, 2015 8:23 pm

niroulf написа:Понеже темата носи гордо моя ник искам да направя една историческа реминисценция:

Ванчо, Манчо и Ганчо, както и всеки, решил, че сипя вулгаризми и цинизми, да седне почтено и да засече кога започна всичко.

Малоумния ъпхиро, по прякор белоногата маратонка, започна да задава въпроси стил позорно изхвърленият от българските железници арменец. Визирам скъсаната чайка.
Арменчето го побутва, ама хирото е толко тъп, че не може да си зададе въпроса. То друго и не може да се очаква, след като елементарни неща като абревиатури на гари и номера на влакове не знае.
В незнаенето няма нищо лошо, ама да тръгнеш да правиш провокации вече идва много. Прекалено много на изстрадалата железница.

Нетърпимостта ми към подобни провокации е нулева, такава и ще остане, независимо от изхода на РЕФЕРЕНДУМА. Ако и тоя ми тон не ви светне сигналната лампа... не знам. Май по-добре е наистина да сложите бан и да продължите да приютявате разни асоциации и фондации. Бил и горд нашия, че създал НПО за пътнически права.

Та, лайнометщината започна от скъсаната чайка. КОЙ ПОИСКА ОТ UPHERO ДА ТЪРСИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ? ЗАЩО СЕ ВЪЗКРЕСЯВАТ СТАРИ ИНЦИДЕНТИ? - лайнометщината няма да спре докато не се получи някаква развръзка по този въпрос или поне не се преустанови такава практика.

Иначе благодаря на тези, които са гласували и да се извиня, че ги занимавам с тъпотии. Но всяка една такава тъпня във времето има умопомрачаващи последствия.

Бас ловя, че след 5 години, лицето Ивайло Костов, наричащ себе си ъпхиро, ще маа бели маратонки по медии и нам къде си, пишейки се експерт. Е ТЕ ТОВА, докато влизам в тоя форум няма да го допусна да търпи развитие в поетата посока.

Аз пък след 5 години се виждам на поне 1000 километра от такива психари като теб.
uphero
 

Re: Потребител niroulf

Мнениеот railjet » Съб Юли 04, 2015 8:28 pm

Ми ударил е човека два коняка и леко си направил гаргара. :mrgreen:
railjet
 
Мнения: 7809
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 3:12 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот Vancho_4647 » Съб Юли 04, 2015 8:40 pm

А прословутия страх железничарски сакън да не се разкрие ли било ? Или поредните теории колко много хора искали да съсипят железницата и само хвърлят помии неоправдани. Това ли било :mrgreen: Позната история :lol: Подобрена версия на bdz46203.

Ако подобни неща ви карат до такава степен да излизате извън релси не ми се мисли какви сте в работата си. Сигурно ще избиете колегите си при спор. Или там сте по-ниски от тревата. Толкова ли е оскотял този народ се чудя ? Човекът зададе въпрос дори и да е сгрешил (пък ако щете и да е провокирал) не е необходимо да се реагира по този начин. От месец-два дъвчета асоциацията та асоциацията ... Ако всичко беше цветя и рози нямаше да има подобни (да, немалко от тях безумни) оплаквания от страна на хората към въпросната асоциация. Но явно е по-лесно да се пишат глупости отколкото да се съсредоточат усилията върху нещо градивно

п.с. Не, не съм на хранилка към Асоциацията щото знам, че това ще е първото нещо, което ще родят нечии мозъци !
Vancho_4647
 
Мнения: 1510
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 5:32 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот 07 » Съб Юли 04, 2015 10:54 pm

niroulf написа:
Крайно време е за крайни думи, защото в действията трябва предпазливост и последователност, за да се постигне по-голяма цел. В тази връзка, всякакви инфантилчета, на които движенеца не козирува и не дава информация къде му е влака след 3-тата минута, ще бъдат безцеремонно мачкани с всякакви средства. 26 години се нагледахме на соросоидчета, синове и дъщери на олигархчета и всякакви синекури и слугинагжи, за да търпим и отглеждаме още.

Краен съм - или мен, ли хирото - банът ще покаже какво е призванието на това свърталище, наречено форум.

Ела ме смачкай бе ляво-педалест боклук!
07
 
Мнения: 3118
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 8:45 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот viktorbdz » Нед Юли 05, 2015 12:21 am

Аз гласувах с "НЕ", защото niroulf е един от хората, които пишат истински неща във форума, а не лъжи. За пример с лъжите давам - upxero, който с постовете си показва, що за човек е. Съжалявам за така крайното определение, но за мен... Така е!
viktorbdz
 
Мнения: 351
Регистриран на: Пет Яну 02, 2015 7:54 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот 07 » Нед Юли 05, 2015 12:26 am

niroulf написа:
07 написа: Ела ме смачкай бе ляво-педалест боклук!


На мастика си, бас ловя! :lol: :lol: :lol:

Като ти мине махмурлука прецени дали би искал левопедалести белези по себе си. Аз съм кротък, но не до безкрай :)

Махмурлук нямам, чакам те!
07
 
Мнения: 3118
Регистриран на: Чет Юли 25, 2013 8:45 pm

Re: Потребител niroulf

Мнениеот uphero » Нед Юли 05, 2015 12:37 am

viktorbdz написа:Аз гласувах с "НЕ", защото niroulf е един от хората, които пишат истински неща във форума, а не лъжи. За пример с лъжите давам - upxero, който с постовете си показва, що за човек е. Съжалявам за така крайното определение, но за мен... Така е!

Давай примери като сереш по името на някого!
uphero
 

Следваща

Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта