niroulf написа:Джете, попадна ми в черния списък!
Гласуването трябва да е с "ДА", защото:
1. Повод за регистрация във форума е истерично хрумване да командва движенците на гара Тулово;
2. Държи се обидно и непочтително към хората, осигуряващи движението на влаковете в споменатата гара;
3. Присламчи се към арменеца, за който знаем с каква мотивация работи, след като е изхвърлен позорно от железничарската гилдия;
4. Участва в НПО, чиято цел е подривна дейност спрямо БДЖ;
5. Държи се провокативно, арогантно във форума и послушно пред гуруто си.
Довиждане тогава!uphero написа:Пука ми, целта заради която се регистрирах е изпълнена.
bdz46203 написа:Ами тогава спирай да влизаш и да пишеш във форума. Пък вече ще се срещаме на живо. Вече мислим как да ти намерим цаката. Обещеваме, че ще БОЛИ!
Пука ми, целта заради която се регистрирах е изпълнена.
BDZ 07 написа:Пука ми, целта заради която се регистрирах е изпълнена.
Аха - кавги, крамоли и скандали. И плюене, ама здраво плюене.
Хора, които печелят от разсипването на БДЖ за мен нямат място във форум за железници. А и през последните дни наистина прекали с псувните, обидите и квалификациите. Нека не забравяме, че още с първото си мнение този потребител започна целенасочено да търси конфликти, както и да плюе срещу БДЖ. Не се явявам защитник (опазил ме Бог!) на БДЖ, но и да си прав, проблемите не са поставят по тази хъшлашко-кръчмарски начин. Така никой (както и стана) няма да ти обърне внимание.
Гласувах с “ДА“.
bdz46203 написа:Не е заплаха, а справедлив завършек на нещата. Под ние, разбирай, хора които засегна в опитите си да оплюваш НКЖИ И БДЖ.
Това, че вие търсите врага в този който ви казва грешките си е ваш проблем.
Ако не искате да излизат нередностите на бял сват не ги вършете.
Последно питане - какво печеля от плюене по БДЖ?
От това би спечелило единствено статуквото, което управлява железницата.
BDZ 07 написа:Това, че вие търсите врага в този който ви казва грешките си е ваш проблем.
Аз не работя в железницата, така че никакви грешки не ми откривашА да - и не върша нередности в ЖП-то - все поради тази причина
Не се ли усещаш, че си използван от този, който яростно защищаваш? Сега си ти, сетне ще е друг, а ти ще си в кьошето набутан. И намразен от всички. Такива идеалисти като тебе са най-лесно манипулируемите субекти. Ти частно не печелиш нищо. Друг(и) печелят.От това би спечелило единствено статуквото, което управлява железницата.
Изхабиха се ненужни нерви в разправии. Нека да се тури край - да се направи едно усилие и всеки да преглътне гордостта си.
Vancho_4647 написа:Реално всякакви резултати са без значение ако администратора не се появи ... Имаме един форум унищожен поради множество интриги вече ( а в предишния имаше много повече интересна техническа информация отколкото в този ... ). Не трябва да допускаме и малкото останали хора, които пишат тук да си заминат. От това би спечелило единствено статуквото, което управлява железницата.
uphero написа:BDZ 07 написа:Това, че вие търсите врага в този който ви казва грешките си е ваш проблем.
Аз не работя в железницата, така че никакви грешки не ми откривашА да - и не върша нередности в ЖП-то - все поради тази причина
Не се ли усещаш, че си използван от този, който яростно защищаваш? Сега си ти, сетне ще е друг, а ти ще си в кьошето набутан. И намразен от всички. Такива идеалисти като тебе са най-лесно манипулируемите субекти. Ти частно не печелиш нищо. Друг(и) печелят.От това би спечелило единствено статуквото, което управлява железницата.
Изхабиха се ненужни нерви в разправии. Нека да се тури край - да се направи едно усилие и всеки да преглътне гордостта си.
А този който ме използва какво и откъде печели?
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта