Vancho_4647 написа:Омръзна ми всеки път като вляза да чета на този еднотипните глупости и нападки към целия форум. Той е най-великия, а на БДЖ вечно някой друг им е виновен и кирливите им ризи не трябва да ги изкарваме иначе сме предатели и гъзоблизци на тоя и оня. Колко хора във форума останаха незасегнати от неговите безкрайни обиди ??? Докога смятате да търпите това ? Аз правя последен опит да го изритам този оттук. Ако е неуспешен обещавам да не напиша повече и един пост в този форум (и без това не разполагам с времето да влизам редовно). Нека спасим малкото останала нормалност и креативност. Безкрайно дългите мнения на Луиш поне не са пълни с обиди като този фрустриран БДЖ-еец.
plastikat написа:Bdz46203 и Луиш - вън!Заради тях и маратонката и балджиев, форума умря!, които само повтарят едно и също и не допринасят с нищо!
.BDZ 07 написа:Кво се занимавате с глупости не мога да разбера?
Такъв, онакъв, но този, дето искате да получи бан, дава актуална информация за: поставени и вдигнати намаления, състояние на железния път, актуално състояние на локомотиви. Нерви всеки изпуска.
Интересно ми е, че проблемите му се въртят само около името на модератора Vancho_4647. За мен това е лично разчистване на сметки. Ако получи бан, искам и аз да получа. Тук виждам едно мишкуване.
Горе долу толкова са активните потребители, няма от къде да се появят други гласували.Administrator написа:само 17 гласували ...
Administrator написа:Дори нищо да не реша - отново.
GuesttFan написа:А каква да е реакцията? Да го оставим да плюе и обижда други потребители само защото не са на неговото мнение?! Ти съгласен ли си на такова отношение?
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта