Сигнали към Модераторите и Администратора

Тук могат да се обсъждат всякакви организационни въпроси по отношение на форума като например броят и видовете раздели, свързване или разделяне на мнения, поведението (само, ако е крайно наложително) на потребители, съвети и препоръки за оптимизация и други организационни въпроси.

Сигнали към Модераторите и Администратора

Мнениеот Administrator » Чет Юли 18, 2013 2:59 pm

.
Administrator
Администратор

Re: Сигнали към Модераторите и Администратора

Мнениеот Димитър Деянов » Чет Авг 22, 2013 8:25 pm

Уважаеми г-н Делчев,
Няма ли никакъв шанс записите от предишния форум да се прехвърлят в този ? Ако отворите сега раздела "Исторически подвижен състав", с изключение на една - две теми, всички до края са с "нулево" участие. А в почти всички тези теми имах записи, някои от които разширени, съдържащи значителна информация, която няма да съм в състояние да възпроизведа отново. А и загубих желание, заради това тотално унищожаване - доста труд и време отидоха напразно. Много съжалявам.
Аватар
Димитър Деянов

Мнениеот Otskov » Чет Авг 22, 2013 9:37 pm

Преди да се срине форума бях почнал да си събирам мненията които ми правеха впечатление и се канех да копирам мненията на инж. Деянов, които четях с интерес, за да ги имам като полезно информация. Сега съжалявам, че не го направих, ако ги имах щях да мога да ги сложа по местата им като цитати.
Аватар
Otskov

Мнениеот railjet » Съб Авг 24, 2013 11:04 pm

Димитър Деянов написа:Уважаеми г-н Делчев,
Няма ли никакъв шанс записите от предишния форум да се прехвърлят в този ? Ако отворите сега раздела "Исторически подвижен състав", с изключение на една - две теми, всички до края са с "нулево" участие. А в почти всички тези теми имах записи, някои от които разширени, съдържащи значителна информация, която няма да съм в състояние да възпроизведа отново. А и загубих желание, заради това тотално унищожаване - доста труд и време отидоха напразно. Много съжалявам.

Няма шанс. В най-добрия случай не го интересуват мненията на чисто железопътна тематика,в по-лошия...ами как да го кажем... :roll: ..ами да речем, че предишният форум беше станал прекалено "политически некоректен" и бастисването му беше желан развой на събитията :mrgreen:
railjet

Мнениеот plastikat » Съб Авг 24, 2013 11:59 pm

Прав ще излезе ,един пич ,дето каза ,че заради определена ,изнесена информация ,се е затрил целият форум.Някой път боба и леба е над всичко ,само господинът админ ,да не забравя ,че боба и леба - ние го "садим ,копаме,поливаме" и тн........ за да пристигне при тях под формата на порция ;)
Аватар
plastikat

Мнениеот Administrator » Нед Авг 25, 2013 10:27 pm

Хора, вкарвате се в някакви филми. Буоборд се разпадна и 4500 форума отидоха на кино. Много трудно е да стигна до бекъпа, но в момента май са по морето хората от Булборд и се закучиха нещата, когато почти получих бекъпа. Политически натиск към мен не е оказван. А към булборд - не вярвам. Сега обаче всичко е в мои ръце и само смъртта ми би сменила админа на форума, въпреки, че предвиждам коадминистрираме и повече права за модератори и разни други идеи несвързан пряко с форума, но засега съм на море :)
Administrator
Администратор

Сигнали към Администратора и Глобалните модератори

Мнениеот Administrator » Пон Сеп 30, 2013 3:03 pm

:!: В тази тема може да изпращате сигнали към Глобалните модератори и Администратора.
Administrator
Администратор

Мнениеот Димитър Деянов » Чет Ное 28, 2013 10:12 am

С оглед да се запази добрият тон във форума, предлагам на участниците, да се въздържат от псувни и илюстрации, каквато например ни показва plastikat в темета "Интересни случки и вицове" от вторник 26 ноември т.г. Предлагам на админа и модераторите да изтриват такива съобщения. Това не бива да бъде лицето на форума !
Аватар
Димитър Деянов

Re: Сигнали към Администратора и Глобалните модератори

Мнениеот assen5 » Сря Май 14, 2014 11:20 am

Тоя луиш няма ли да го баннете най-накрая?
Подкрепя и пропагандира геноцид срещу инакомислещи.
Мисля че чашата преля.
Аватар
assen5

Мнениеот bdz43r » Сря Май 14, 2014 11:28 am

Защо изобщо трябваше да му се вдига предишния бан? Той очевидно е изперкал, нищо смислено не може каже.
Има хаховци, които трябва да са перманентно изгонени.
bdz43r

Мнениеот NikolaiRG » Сря Май 14, 2014 11:30 am

С него е по-интересно, въпреки че е бавноразвиващ се.
Аватар
NikolaiRG

Мнениеот Otskov » Сря Май 14, 2014 11:31 am

Спешно трябва да се възстанови темата за Луиш и всичките му речи да се преместят там, че вече форума едва се чете :D
А за банването предишния път имаше около 400 мнения преди бана, а сега вече ги мина :mrgreen:
Аватар
Otskov

Мнениеот 46-211 Dzver » Сря Май 14, 2014 11:58 am

NikolaiRG написа:С него е по-интересно, въпреки че е бавноразвиващ се.

С него във форума се говори за всичко друго, но не и за железници. Днес съм прочел сигурно 50-60 мнения в 10-тина теми и никъде нищо не се спомена за жп. Или го махайте, или прекръстете форума на "Форум политика, икономика и история".
Аватар
46-211 Dzver

Мнениеот Administrator » Сря Май 14, 2014 1:37 pm

Модераторите да решат. Аз съм съгласен с мнението им. Ако искат отделна тема в която да слагат всички спам-мнения от Луиш или бан или нещо друго. Аз достатъчно съм се занимавал с него - оставям топката на вас сега.
Administrator
Администратор

Мнениеот stankos » Сря Май 14, 2014 3:54 pm

NikolaiRG написа:С него е по-интересно, въпреки че е бавноразвиващ се.

Този не е бавноразвиващ се , тоя е бързоизоставащ ! :lol:

Аз съм за това да си има отделна тема и да му се местят мненията макар ,че това ще е много трудо и времеемко за модераторите !

За това : ВЪН !
stankos

Мнениеот rexkos1991 » Сря Май 14, 2014 3:58 pm

Луиш - ВЪН от форума! НЕ подлежи на обсъждане!
rexkos1991

Мнениеот 07 » Сря Май 14, 2014 4:12 pm

Eй, пак искате да репресирате прогресивно настроения младеж..... Картинката е пак същата, същите периоди от време от нормалното и културно говорене и въпроси, през умопомрачителни проекти и идеи, спомени за народната власт, тиради срещу тиквата с нотки на краен реваншизъм и ревизионизъм, и накрая допираме до световното положение и успехите на левите партии в ЕС, десерта (още не е сервиран) са заплахи за съд, или саморазправа (когато подходящите политически сили вземат властта)..... Не го банвайте - така само ще засилите убежденията му...
07

Мнениеот Otskov » Сря Май 14, 2014 4:57 pm

Една, негова си, тема и да има право да пише само там :)
Аватар
Otskov

Мнениеот bdz43r » Сря Май 14, 2014 7:09 pm

При достатъчно упорито банване, също се отказват накрая. Въпросът е чии нерви ще издържат повече. Изгонването обаче става за секунди, а новата регистрация изисква доста повече занимавка.

Очевидно е мисля, че пълен игнор от всички не е постижим.
bdz43r

Мнениеот NikolaiRG » Сря Май 14, 2014 7:36 pm

Оставете човека на мира да си ръси глупостите. Може някой ден да се образова и после ще го е срам от писаното.
Аватар
NikolaiRG

Следваща

Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration