NikolaiRG написа:Оставете човека на мира да си ръси глупостите. Може някой ден да се образова и после ще го е срам от писаното.
Луиш и образованост??? Това са две абсолютно несъвместими понятия.

NikolaiRG написа:Оставете човека на мира да си ръси глупостите. Може някой ден да се образова и после ще го е срам от писаното.
07 написа: десерта (още не е сервиран) са заплахи за съд, или саморазправа (когато подходящите политически сили вземат властта).....
lui6_figo_cfr написа: 07 и сие - не се тревожете, ще има работа и за вас, докато пребивавате на едно място
07 написа:Бан по МАС
lui6_figo_cfr написа:Да, моряко, прав сиОбаче това много ми намирисва на цензура и тоталитаризъм, обаче явно е дошло време да изневерите на "десните" си демократични ценности и да покажете истинската си фашистка същност.
Едно поздравче за SailOr (с подчертаване на о-то в ника му, изобщо, ама изобщо, не искам да кажа, че той е една кръгла нула)
https://www.youtube.com/watch?v=iyip1DnA7qI
07 и той може да се чувства поздравен, все пак е бургазлия. Байо, сипи си една ракийка, може и малко бобец, но задължително гледай да има малко мезенце и разпусни. Много ти е дошло да ме четеш, време е за релакс.
lui6_figo_cfr написа:Право да ти кажа, ти ми мязаш най-много на гей от всички, а и гледам, че първи направи подобна асоциация, щом чу за камшици
lui6_figo_cfr написа:Ти ще играеш жената, а останалите - мъжете.
assen5 написа:Тъй като няма никакво развитие по въпроса, нито някаква позиция на модератори и администратор, предлагам да се направи анкета. Моля да се направи тема с анкета ЗА и Против луиш да му се спрат правата във форума.
assen5 написа:Като гледам модераторите колко са бързи с това решение, направо писмо от умрял да чакаме. Хайде дръжте се мъжки и вземете решение. Каже да или не, "не" също е отговор.
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта