assen5 написа:Кога ще се отговори адекватно на питането и предложението ми ? Как мога се свържа и да получа отговори на въпросите си от Администратора или Модераторите, ако не във тази тема къде?
rexkos1991 написа:assen5 написа:Като гледам модераторите колко са бързи с това решение, направо писмо от умрял да чакаме. Хайде дръжте се мъжки и вземете решение. Каже да или не, "не" също е отговор.
Аз, като един от модераторите, ще го кажа за 10000000000000-ен път.
ЛУИШ, ВЪН ОТ ФОРУМА НА МИГА!
assen5 написа:Какво да му оборвам обидите? Какво да го оборвам на политически теми, при положение че форума е за железници? Тук съм заради интереса си към тях, не да му чета глупостите. Такива подобни мога, ако искам да чета навсякъде другаде. Тук искам да чета за железопътен транспорт и нищо повече.
rexkos1991 написа:Проблемът е, че заради теб форумът се е политизирал изцяло, независимо в коя тема и в кой раздел. Затова марш оттук, къш-къш!
..............
ПЖИ43в написа:Независимо какъв е и на колко години е Луиш,в много отношения превъзхожда и тебе,както и много-то други-те анти Фиговци!?!.
Rado написа:Може би е редно модераторите да обявят официално какво се случи с потребителя lui6_figo_cfr, защото не стана много ясно (не съм влизал във форума 2-3 дни). Предполагам, че темата "Наказания" е създадена за такива съобщения.
Administrator написа:Към момента нищо не се е случвало.
assen5 написа:До кога няма да се санкционира въпросното лице?
Колко още ще го търпите?
Спрете тия досадни и безсмислени словоизлияния най-накрая!
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта