lui6_figo_cfr написа:E, и аз те приканвах да се отбиеш за няколко дни в Наречен, ама като гледам още киснеш във форума и трупаш излишен стрес, че чак ми става жал за теб.
lui6_figo_cfr написа:Aко го канех на гости, дестинациятанямаше да е Наречен. Това не е покана, а съвет. И точно така- темата би трябвало да е за сигнали, но не е...
assen5 написа:Приканвам отново господата модератори да имам смелостта да отговорят какво ще правят с този елемент, ще взимате ли мерки или няма да взимате. Отговорете! Мълчите като Орешарски на въпроса "Кой? "
assen5 написа:Приканвам отново господата модератори да имам смелостта да отговорят какво ще правят с този елемент, ще взимате ли мерки или няма да взимате. Отговорете! Мълчите като Орешарски на въпроса "Кой? "
qwerty написа:Тук ви дразни?! Ами я си представете за момент, че зависи нещо от него в тази държава.![]()
Сериозно, ако използува лични нападки или обиди, може би ще имате право, но аз поне не съм видял нещо такова. Човекът просто си има мнение и го изказва. Вярно, идеите му често са екзотични, понякога откровени глупости(може и да не съм прав), но това е форум - всеки би трябвало да може да каже мнението си. От нас тук не зависи нищо, просто си говорим. Защо ви дразни толкова?
qwerty написа:Защо ви дразни толкова?
assen5 написа:А за отричане и изказване на задоволство от наличието на трудови лагери в които са загинали стотици хиляди българи......
...........
А за личните обиди към другите от форума? А заплахи за саморазправа като спечелели изборите?(това е ясно, че са фантасмагории, но въпреки това е начин, на мислене)
Форумите обикновено не са всеки да си изказва мнението, а една група хора да коментират общите си интереси без някой фанатизиран субект да се бута навсякъде с неговите екзотични идеи, понякога откровени глупости, така че останалите да не могат да се разберат помежду си. При това субектът си няма понятие от железница и със същия успех може да дава акъл в някой форум за ядрена физика например.qwerty написа:Човекът просто си има мнение и го изказва. Вярно, идеите му често са екзотични, понякога откровени глупости(може и да не съм прав), но това е форум - всеки би трябвало да може да каже мнението си.
bdz43r написа:
Трябва да се изясни за какво точно е този форум - за железници ли, за медийни цитати ли, за избягали от лудницата ли... за всичко наведнъж не става, поне не и без адекватно ръководство, на което му стиска да взима решения. Разбирам, че на администратора медийният раздел му е приоритет, но поради липса на друго подходящо място, другите въпроси от сферата на железниците превъзхождат медийните цитати няколко пъти и се явяват основно съдържание.
Не можеш да угодиш на всички и е напълно безпредметно да се опитваш. За сега се угажда предимно на Луиш за сметка на повечето останали.Administrator написа:а аз трябва да угодя на всички...
bdz43r написа:Форумите обикновено не са всеки да си изказва мнението, а една група хора да коментират общите си интереси без някой фанатизиран субект да се бута навсякъде с неговите екзотични идеи, понякога откровени глупости, така че останалите да не могат да се разберат помежду си. При това субектът си няма понятие от железница и със същия успех може да дава акъл в някой форум за ядрена физика например.
Я кажи, ако отидеш в киното по време на филм и започнеш да викаш, като те изгонят, нарушават ли ти свободата на словото? Свободен си да викаш колкото искаш навън, макар да е много вероятно да те набият. А ако ти гледаш филм в киното и някой започне да вика, като го изгониш, нарушаваш ли му свободата? А ако си седнал вкъщи с приятели и някой влезе неканен и започне да се меша, ако го изгониш, пак ли му нарушаваш свободата?railjet написа:правото на свободно слово
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта