Vancho_4647 написа:Аз лично смятам, че когато Луиш е във форума има много повече дискусии и форумът е далеч по-оживен. Нормално е при всяка дискусия и сблъскване на различни гледни точки да се казват някои по-остри неща.
Количеството или качеството гледаш? Каква файда от "дискусии" за МБВ Букурещ-Елена и призиви за дееликтрификация на жп мрежата, или пък вечният спам за "онова време"!?
До един момент търпях лудите изблици на Галфона и постоянните корекции/изтривания на мнения, само защото липсват две запетйки и от сорта... Но това с Луиш (не самите му мнения, а толерирането им) вече минава граници. Аз не се дразня от него, ясно ми е че кратуняци като него има бол и просто му подминавам мненията, но когато всяко 3-то мнение е негово, а от другите две поне едно е отговор на някоя негова глупост, идва в повече. Не пиша повече от месец, а по-лошото е че и много други свестни хора не го правят също!
Посочи ми 5 /ПЕТ/ смислени дискусии от началото на годината във форума (не просто хейтване на всичко и всекиго)! Ако има такива изобщо...
Станахме по-зле и от онази група във Фейсбук с многото железничари "В защита на...", които през 5 минути се оплакват колко са им ниски заплатите и колко са неоправдани, а упорито отказват да предприемат действия за промяна. Те са направо комични, Варужан с право ги иронизира, но те милите дори не се усещат, толкова силно са загубили връзка с реалността.