Попадналите в баласта замърсители, особено ако са овлажнени, играят ролята на смазка и значително снижават коефициента на вътрешно триене и сцепление между зърната.
И така за няколко часа тъпкане съсипахте железен път като за 30 години?Варужан Апелян написа:Във връзка коментарите след това интервю АПЖТ извърши експеримент, който потвърди думите на инж. Първан Рахатлиев, че пешеходното преминаване води до закалване на влаковата призма и влошаване на техническите параметри на железния път (съдържание на финни частити в призмата води до износване на ръбовете на баластовите зърна, което води до допълнителни слягания и намаляване на носещата способност на баластовата призма).
Експериментът се състоеше в преминаване, първо с обикновенни обувки и после с грайферирани ботуши през три вида кален район (с различна влажност и различно съдържание на глина в почвата) и след това перпендикулярно пресичане през еднопътен жп участък с бетонни траверси. С електронна теглилка беше измерено теглото на обувките преди стъпване на баластовата призма и след това. Експериментът показа, че всеки пешеходец замърсява призмата с между 15 и 81 грама кал в зависимост от обувките, влажността и съдържанието на глина в почвата. Направени бяха също опити за преминаване на еднопътната линия под различен ъгъл, което доведе до увеличаване на замърсяването с над 5%.
След този експеримчент всеки лесно може да изчисли количествата кал от пешеходното замърсявене на съответния сектор от баластовата призма в зависимост от околната среда и броя на преминалите пешеходци.
railjet написа:Мой,мой!
В случая са осъдили кокошкари,но пак добре като за начало.
plastikat написа:36 сапана изработени от стоманени въжета с дължина 4,5 метра и всеки с тегло 400 килограма ,как може да струват 156 лева ? Къде ги продават да отида и аз да си купя ?
plastikat написа:36х4,5м =162 метра >А толкова метри да тежат едва 400 килограма - силно ме съмнява ,освен яко с тях не са разтоварвали памук
Ivan_Valkov написа:И аз гледам тези циркове с амортизациите.Компютри на 7-8 години ми се водят на 1500-2000лв. , а скъпо оборудване и инструменти , нови при това за някакви смешни пари.
Назад към Българските железници през погледа на медиите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта