Човек гледай сега как ме караш да пиша такива работи!Ти имаш сериозни проблеми честно!Единствено и само ти в тоя форум нямаш пост в които всяка втора дума да не ти е "глъм","комунист","чугун" и подобен род политически епитети и обиди.Ами аз пък ще кажа,че мязаш на отявлен седераст (в стил "Кой не скача е червен") дето само като види червен цвят и веднага почва да получава ортикарии и да изпада в неистови конвулсии съпътствани с тежко умопомрачение и стенания.Така и не мога да открия каква е причината която поражда у теб подобни реакции.Всеки човек има право на себеизразяване и да вярва в каквото иска както и да подкрепя дадена политика.Аз като нямам доводи дай ми ти такива.Какво свърши светата тройца при предишното си управление на БДЖ освен,че почти го докара до фалит мм? Какво смислено направиха? Дълговете ли намалиха,нов ТПС ли закупиха,някой стар шеф ли осъдиха? Какво постигнаха? НИЩО!!! Едно голямо НИЩО с главни букви и от сърце.Обаче им прецакаха плановете да гушнат кинтите от ТП.Затова те се завръщат сега,именно с тази цел.До една година ще станем свидетели на това и тогава ще ти го напомня

За теб всеки които изрази мнение различно от твоето веднага получава квалификация и подобни на горепосочените епитети по свои адрес.Всъщност по доста неща позициите ни не са толкова различни колкото си мислиш,но просто изполването на епитети понякога вреди в комуникацията

Какъв е тоя глъм? За всичките години само глъм това,глъм онова,глъм трето.НЯМА ГЛЪМ! Има некадърност,мързел,простотия и недалновидност.Глъмът може да е обобщено понятие за тях,но от време на време трябва да се изписват нещата с техните имена,защото ако в зандана Х е некадърен,то У е недалновиден,а В е мързелив.И тримата работят в БДЖ,но имат различни лоши страни.Светата четворица която съм имал предвид в предния коментар е основен носител на всичките тези изброени качества.За коня,министърчето и Цар Тиква спор няма.Недев за времето през което не беше в компанията не спря да я плюе и да храчи по нея,а сега се връща отбратно.Това къде го има по света? Коя компания ще назначи отново и то на висок ръководен пост лице,което месеци наред само плюе по имиджа и? Е нема такъв филм.Мерките които трябват на БДЖ са сериозна чистка сред персонала и уникално огромни инвестиции от порядъка на няколко милиарда евро.И двете са неща които много добре знаем,че няма да се случат ако ще и извънземните да вземат властта там.Всеки служител в железниците трябва да има добра квалификация, да работи усърдно и финансовото му възнаграждение да е обвързано с постигнати цели и резултати за което трябва атестация всяка година.Това никак не звучи комунистическо нали? Във всяка уважаваща западна фирма се работи по този начин.Така освен,че може да се осигурят по-високи заплати на заслужилите служители може да се даде и бонус,а пътниците ще получат добро и вежливо обслужване.Като откараш влака навреме и нямаш закъснения няма да ти се води допълнително време,а ще се отчете в атестационния протокол и накрая на годината като отворят тефтерите - хоп мдааа Иван тая година има толкова закъснения,така така така.Добре толкова бонус за него.Ето така се прави.Пансионът трябва да се разтури,но с идея или за основен ремонт или ако се бута какво ще се строи на негово място,а не да засе*ем още една дупка в полето