plam71en написа:Раздават се-вярно е,макар,намаляват прогресивно.Докато някъде назначават поголовно сульо и пульо,на други места трябва да си платиш за това!
plam71en написа:Раздават се-вярно е,макар,намаляват прогресивно.Докато някъде назначават поголовно сульо и пульо,на други места трябва да си платиш за това!
mental написа:Знаеш ли колко писма съм изпратил от началото на годината към администрацията на батко Влатко, дори не ми отговарят. И накрая единствената "победа" беше че върнаха купейните вагони на 8626/27 и то защото извиках медии...
И за да не ме упрекне рейла в носталгия или някакви такива неща - да се замисли колко от приватизираните предприятия не бяха разрушени и работят успешно и днес.
railjet написа:Бъди 100% сигурен,че ако утре Недев отсвири шут на 100 души, по какъвто и да е повод, сред тях задължително поне 40 са за....шут! Капиш какво искам да кажа,нали.
Хайде кажи ми сега,че не е така
И за да не ме упрекне рейла в носталгия или някакви такива неща - да се замисли колко от приватизираните предприятия не бяха разрушени и работят успешно и днес.
semafor написа:Нека първо да стегнат инфрата,да пуснат и други оператори и тогава нещата ще се случат от само себе си...
railjet написа:
Имаш ли идея какво лечение трябва да се приложи на това болестно състояние?
Назад към Българските железници през погледа на медиите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта