CH_M написа:На 3:55 от клипа какво прави Тиляшев около останките от хаслера и кран машиниста?
Вероятно се чуди как да помогне на Венко. Не търсете логични действия от негова страна след такъв удар.
CH_M написа:На 3:55 от клипа какво прави Тиляшев около останките от хаслера и кран машиниста?
plastikat написа:Интересно и какво изхвърли от локомотива ?
KRAKOMOBILA написа:CH_M написа:На 3:55 от клипа какво прави Тиляшев около останките от хаслера и кран машиниста?
Вероятно се чуди как да помогне на Венко. Не търсете логични действия от негова страна след такъв удар.
Otskov написа:След като видеото е достоверно, то ясно се вижда, е скоростта при дерайлирането е 100 км/ч. (а не 60 както медийте тръбиха), също така и щетите са като от удар със 100, следователно целият медиен репортаж за подправената скоростомерна лента е спекулация и лентата у вещото лице е истинската; обаче не се вижда точното място на дерайлирането - първата или втората стрелка от еската ?
railjet написа:Има едно друго видео, на което се вижда машината секунда преди да излети. Отчетено по лента 98, в сействителтост малко повече. Теоретично при 98км/час на R300 не би трябвало да има буквално излитане от релсите.
Остава открит въпросът, как е изтекло видеото и защо чак сега...
А другото видео??
railjet написа:Има едно друго видео, на което се вижда машината секунда преди да излети. Отчетено по лента 98, в сействителтост малко повече. Теоретично при 98км/час на R300 не би трябвало да има буквално излитане от релсите.
Остава открит въпросът, как е изтекло видеото и защо чак сега...
А другото видео??
Защо Марин не засегна и случката породила (според мен) невероятно емоционално напрежение, с екстренното задържане от 84 до 13 км/ч. на прелеза след Михайлово. Нали се сещате, какво вероятно е имало там и до каква емоция води то. Затова писах в по горния пост, серия от кофти съвпадения, последното трагично за ваш колега.
railfan написа:Защо Марин не засегна и случката породила (според мен) невероятно емоционално напрежение, с екстренното задържане от 84 до 13 км/ч. на прелеза след Михайлово. Нали се сещате, какво вероятно е имало там и до каква емоция води то. Затова писах в по горния пост, серия от кофти съвпадения, последното трагично за ваш колега.
С това съм съгласен, че за да намалее скоростта толкова рязко, значи е имало нещо на прелеза. Да, съгласен съм също, че това е породило емоционално напрежение. Но това не означава, че съзнателно не са възприети сигналите, ако са светели за отклонение. Все пак затова в кабината имаме по двама машинисти-когато единия има проблем-емоционален, физически и тн, другият е там за това.
О-о-о никой не говори за "съзнателно". За мен човек изпада в невероятен шок, след такова нещо. Отделен въпрос, защо и двамата не са ги видели, двамата ли са били в кабината или загиналия е влязъл непосредствено преди дерайлирането. Варианти много.
railfan написа: а не както някои хора във форума се опитват да спекулират, че ровичка из скоростомера, изхвърля части и тн. Не го прави, защото иска да прикрие следи, а защото колегата му е под отломките.![]()
BDZ 07 написа:Otskov написа:След като видеото е достоверно, то ясно се вижда, е скоростта при дерайлирането е 100 км/ч. (а не 60 както медийте тръбиха), също така и щетите са като от удар със 100, следователно целият медиен репортаж за подправената скоростомерна лента е спекулация и лентата у вещото лице е истинската; обаче не се вижда точното място на дерайлирането - първата или втората стрелка от еската ?
98 км/ч. е разчетено по лентата като скорост в момента на катастрофата. Преди това - 110 км/ч.
Локомотивът ясно се вижда, че хвърчи във въздуха. Така че предполагам - на първата.
railfan написа:О-о-о никой не говори за "съзнателно". За мен човек изпада в невероятен шок, след такова нещо. Отделен въпрос, защо и двамата не са ги видели, двамата ли са били в кабината или загиналия е влязъл непосредствено преди дерайлирането. Варианти много.
Варианти-колкото искаш, някъде измежду тях се крие и правилният. Но-здравият разум не предполага влизане в машинното, когато електровоза е закачен към мрежата-това би трябвало да значи моментално изпържване.
radoinc написа:Не мисля, че някой може.
Назад към Българските железници през погледа на медиите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта