bdz43r написа:БДЖ не е фирма, а социална служба в предсмъртна агония.
Хм, и ти хапеш ръката, която те храни. Къде ще ходиш? В метрото ли? Или някое друго частниче, а?
bdz43r написа:БДЖ не е фирма, а социална служба в предсмъртна агония.
bdz46203 написа:Ха ха ха Какви 22 години, бе пенчооо?! БДЖ е фирма на 150 години!!! Къде си тръгнал с ти с вашата измислена фирмичка?? Ако не беше БДЖ, нямаше и да съществувате. Хубаво, че имало яко крадане, за да станете фирма. Те парите не са дошли от въздуха. Естествено, че държавни парички сте цоцнали в началото. Всички работещи там са работели в БДЖ преди, включително и ти!
То и в Септември завода е частен. Сигурно и той е създаден 22 години преди БДЖ..![]()
bdz46203 написа:Ха ха ха Какви 22 години, бе пенчооо?! БДЖ е фирма на 150 години!!! Къде си тръгнал с ти с вашата измислена фирмичка?? Ако не беше БДЖ, нямаше и да съществувате. Хубаво, че имало яко крадане, за да станете фирма. Те парите не са дошли от въздуха. Естествено, че държавни парички сте цоцнали в началото. Всички работещи там са работели в БДЖ преди, включително и ти!
То и в Септември завода е частен. Сигурно и той е създаден 22 години преди БДЖ..![]()
Русенската фирма е закупила ключовото оборудване от фалиралия "Локомотивно-ремонтен завод" в Русе. ЛВЗ беше част от БДЖ до 2001 г., а след приватизацията си смени няколко собственика и от 2007 г. беше в "Железопътна инфраструктура-холдингово дружество", контролирано от Васил Божков. Преди около три години компанията спря да работи и заради неплатени задължения активите му бяха продадени на търг от съдебен изпълнител. "Експрес сервиз" купи част от тях.
bdz46203 написа:Мдаааа....щом казваш...
Ето ти един цитат:Русенската фирма е закупила ключовото оборудване от фалиралия "Локомотивно-ремонтен завод" в Русе. ЛВЗ беше част от БДЖ до 2001 г., а след приватизацията си смени няколко собственика и от 2007 г. беше в "Железопътна инфраструктура-холдингово дружество", контролирано от Васил Божков. Преди около три години компанията спря да работи и заради неплатени задължения активите му бяха продадени на търг от съдебен изпълнител. "Експрес сервиз" купи част от тях.
После не ми казвай, че не сте били част от БДЖ....
Последно вие сте фалиралия завод на БДЖ или създадената през 2000 и някоя година "експрес..." ?![]()
Приятелю, не съм ти някъв" фен" да го лъжеш. Аз не пася трева.
Хайде малко по-сериозно ако обичаш!
bdz46203 написа:Последно вие сте фалиралия завод на БДЖ или създадената през 2000 и някоя година "експрес..." ?![]()
Хайде малко по-сериозно ако обичаш!
Driver написа:46203 От постовите ти до тука клониш към не добро психическо здаве.Може би никой не те иска на работа освен социалното дружество БДЖ.Което лапа парите на данакоплатица за да дава жалки подаяния на такива като ТЕБ.Огледай се около теб кои останаха в БДЖ.Всичко що е малко от малко кадърно го няма в бдж. Сполайти приятелю.
dobriii123 написа:А че ти винаги се нахвърляш на частните превозвачи и наричаш колегите си от чужди компании, оценяващи обективно нещата "лизогъзци" (е, не е било директно и винаги) как ти се струва? БДЖ е най-най и всички критики към нея са недопустими, така ли? Не за всичко за виновни частниците, НКЖИ и други, нали? Да вадим от 9 кладенеца вода как на БДЖ е жертва и винаги някой друг е виновен...не е яко някак си. Чакам да видя с каква ругатня ще ми отговориш.
bdz46203 написа:dobriii123 написа:А че ти винаги се нахвърляш на частните превозвачи и наричаш колегите си от чужди компании, оценяващи обективно нещата "лизогъзци" (е, не е било директно и винаги) как ти се струва? БДЖ е най-най и всички критики към нея са недопустими, така ли? Не за всичко за виновни частниците, НКЖИ и други, нали? Да вадим от 9 кладенеца вода как на БДЖ е жертва и винаги някой друг е виновен...не е яко някак си. Чакам да видя с каква ругатня ще ми отговориш.
Ама давай бе, плюй по БДЖ-то. То е много "мъжка постъпка" .... Ама после като спрат влаковете, ще се возиш само на цистерни със сярна киселина или ще се лашкаш по автобусите за 5 лева на 30 км.
Следващият път като ме снимаш на Роман, ще спра влака и ще те кача в кабината да ти обясня някои неща.
dobriii123 написа: Много бих се радвал нещо в БДЖ да се промени към по-добро, но колкото и да се лъжем в момента "процъфтялото" БДЖ е в такова състояние, че не знам може ли по-зле. И не е коректно да си траем все едно го няма. Убеждавам се в твърденията на другите потребители - когато БДЖ се осере ти не признаваш и вадиш какви ли не аргументи за чужда вина. Когато обаче стане и най-малката издънка при някой друг, веднага вдигаш врява.
bdz46203 написа:Защото си седят в комфортните канцеларийки......
plastikat написа:.........
А защо администрацията на частниците седят в удобни офиси ,......
Назад към Дизелови локомотиви и ДМВ
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта