Модератори: bdz, VESO, Vancho_4647, rexkos1991, railjet
Saruman написа:Кво ново за ГДВ 2016.
railjet написа:Не е възможно да са чак до такава степен скапаняци. До лятото Дг на ток, а до края на годината жица до Н.Надежда и Любимец-Сви.
railjet написа:Значи наистина са голями скапаняци.
Няма пряка зависимост между пълна липса на ток и неремонтирани коловози. Давал съм многократно примери, феновете пътуващи в Румъния могат да потвърдят.
2001г пуснаха тока първо до Симитли и машитите се сменяха там. Ами сега, Стм-По без напрежение ли е?
bdz написа:
Ток в участъка Дг-Сим-Сви няма да има до пълното завършване на участъка и гара Симеоновград, а тя ще бъде завършена най-рано през другата година.
mach написа:Говори се че от месец май ще пускат влак Видин-Лом някой нещо знае ли защото ми се струва не точно енфо по скоро мисля че ще се спре 7630/1?
bdz написа:mach написа:Говори се че от месец май ще пускат влак Видин-Лом някой нещо знае ли защото ми се струва не точно енфо по скоро мисля че ще се спре 7630/1?
Говореше се , че ще има промени в ГДВ по 7-ма, но засега нищо конкретно.
bdz написа:Ами нямаше упоменати дати и месеци, но след като се носи такъв слух, възможно е.До края на седмицата ще стане ясно дали ще бъде от началото на Май
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта