Сигурно повечето от вас си записват повеските – или на раздадените от СЛПБ тефтерчета, или на разграфени тетрадки

И аз си ги записвам, но online – направих си за целта програмка, онлайн дневник на повеските, като част от Наръчника на машиниста, може би сте го ползвали. За сега съм я инсталирал само за лична употреба, така че не мога да ви дам линк, на който да я разгледате. Но прилагам няколко снимки, от които да стане по-ясно какво имам предвид:

Всеки влиза в личния си дневник с логин и парола.

След като влезем виждаме въведените към момента повески за текущият месец, това са моите за март, само двечки са

А това е за предишен, пълен месец.

И това е последната възможност, която добавих - отработените часове, нощният труд и сумираните стойности да се показват с минути в десетичен формат - точно така се показват в програмата която е в наряда. Т.е. това означава, че час и 30 минути се показва като 1.50.

Ако искаме да добавим нова повеска, кликваме на линка за добавяне и ни се отваря горната форма.

Ако има нужда от редактиране на въведена повеска - има и тази възможност.

Редактираме данните и записваме - отработеното време и нощните часове се преизчисляват.
Та така, това до тука беше да се похваля

П.С. Впрочем, програмата вече е инсталирана онлайн за общо ползване и вече има двама потребители!