niroulf написа:Ей мухъл, толко а ти и топките! Референдуми ще ми прави
uphero написа:niroulf написа:Евала късопишко! Научил си си опорните точки
Виж сега, положението е следното - пътника е пътник и когато е оставен в пек 7 часа без вода, всяка уважаваща себе си пътническа асоциация ще реагира. Твоята нещо не я чухме, а?
Второ - ясно е, че си облъчен да обслужваш интересите на онзи кръг хора, дето драпат да поотклонят от 4стотинте стотака на секунда субсидия, но! - не е ли по-тъпо абсолютния частник, който печели многократно пъти повече от влака, да зареже хората на жега и жажда?
Избягвам да влизам в дискусия с душевно неуравновесени хора така, че не очаквай отговор.
Vancho_4647 написа:Обикновено простакът не разбира от нищо друго освен простотия. Така че за да излезеш на глава с него трябва малко или много да паднеш на неговото ниво. Луиш ви пречеше адски много с неговите дълги постове и трябваше да си ходи, но когато някой бълва простащина и вулгаризми на поразия не ви прави впечатление. Явно е по-добре и аз като останалите модератори да не трия нищо та да си върви лайнометаницата на спокойствие. Щом така ви харесва така да бъде.
NikolaiRG написа:Не мисля, че е работа на форума да мие вагони. Не мисля и че това е подходящо за демонстрация.
niroulf написа:Понеже темата носи гордо моя ник искам да направя една историческа реминисценция:
Ванчо, Манчо и Ганчо, както и всеки, решил, че сипя вулгаризми и цинизми, да седне почтено и да засече кога започна всичко.
Малоумния ъпхиро, по прякор белоногата маратонка, започна да задава въпроси стил позорно изхвърленият от българските железници арменец. Визирам скъсаната чайка.
Арменчето го побутва, ама хирото е толко тъп, че не може да си зададе въпроса. То друго и не може да се очаква, след като елементарни неща като абревиатури на гари и номера на влакове не знае.
В незнаенето няма нищо лошо, ама да тръгнеш да правиш провокации вече идва много. Прекалено много на изстрадалата железница.
Нетърпимостта ми към подобни провокации е нулева, такава и ще остане, независимо от изхода на РЕФЕРЕНДУМА. Ако и тоя ми тон не ви светне сигналната лампа... не знам. Май по-добре е наистина да сложите бан и да продължите да приютявате разни асоциации и фондации. Бил и горд нашия, че създал НПО за пътнически права.
Та, лайнометщината започна от скъсаната чайка. КОЙ ПОИСКА ОТ UPHERO ДА ТЪРСИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ? ЗАЩО СЕ ВЪЗКРЕСЯВАТ СТАРИ ИНЦИДЕНТИ? - лайнометщината няма да спре докато не се получи някаква развръзка по този въпрос или поне не се преустанови такава практика.
Иначе благодаря на тези, които са гласували и да се извиня, че ги занимавам с тъпотии. Но всяка една такава тъпня във времето има умопомрачаващи последствия.
Бас ловя, че след 5 години, лицето Ивайло Костов, наричащ себе си ъпхиро, ще маа бели маратонки по медии и нам къде си, пишейки се експерт. Е ТЕ ТОВА, докато влизам в тоя форум няма да го допусна да търпи развитие в поетата посока.
niroulf написа:Понеже темата носи гордо моя ник искам да направя една историческа реминисценция:
Ванчо, Манчо и Ганчо, както и всеки, решил, че сипя вулгаризми и цинизми, да седне почтено и да засече кога започна всичко.
Малоумния ъпхиро, по прякор белоногата маратонка, започна да задава въпроси стил позорно изхвърленият от българските железници арменец. Визирам скъсаната чайка.
Арменчето го побутва, ама хирото е толко тъп, че не може да си зададе въпроса. То друго и не може да се очаква, след като елементарни неща като абревиатури на гари и номера на влакове не знае.
В незнаенето няма нищо лошо, ама да тръгнеш да правиш провокации вече идва много. Прекалено много на изстрадалата железница.
Нетърпимостта ми към подобни провокации е нулева, такава и ще остане, независимо от изхода на РЕФЕРЕНДУМА. Ако и тоя ми тон не ви светне сигналната лампа... не знам. Май по-добре е наистина да сложите бан и да продължите да приютявате разни асоциации и фондации. Бил и горд нашия, че създал НПО за пътнически права.
Та, лайнометщината започна от скъсаната чайка. КОЙ ПОИСКА ОТ UPHERO ДА ТЪРСИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ? ЗАЩО СЕ ВЪЗКРЕСЯВАТ СТАРИ ИНЦИДЕНТИ? - лайнометщината няма да спре докато не се получи някаква развръзка по този въпрос или поне не се преустанови такава практика.
Иначе благодаря на тези, които са гласували и да се извиня, че ги занимавам с тъпотии. Но всяка една такава тъпня във времето има умопомрачаващи последствия.
Бас ловя, че след 5 години, лицето Ивайло Костов, наричащ себе си ъпхиро, ще маа бели маратонки по медии и нам къде си, пишейки се експерт. Е ТЕ ТОВА, докато влизам в тоя форум няма да го допусна да търпи развитие в поетата посока.
niroulf написа:
Крайно време е за крайни думи, защото в действията трябва предпазливост и последователност, за да се постигне по-голяма цел. В тази връзка, всякакви инфантилчета, на които движенеца не козирува и не дава информация къде му е влака след 3-тата минута, ще бъдат безцеремонно мачкани с всякакви средства. 26 години се нагледахме на соросоидчета, синове и дъщери на олигархчета и всякакви синекури и слугинагжи, за да търпим и отглеждаме още.
Краен съм - или мен, ли хирото - банът ще покаже какво е призванието на това свърталище, наречено форум.
niroulf написа:07 написа: Ела ме смачкай бе ляво-педалест боклук!
На мастика си, бас ловя!![]()
![]()
![]()
Като ти мине махмурлука прецени дали би искал левопедалести белези по себе си. Аз съм кротък, но не до безкрай
viktorbdz написа:Аз гласувах с "НЕ", защото niroulf е един от хората, които пишат истински неща във форума, а не лъжи. За пример с лъжите давам - upxero, който с постовете си показва, що за човек е. Съжалявам за така крайното определение, но за мен... Така е!
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта