BDZ 07 написа:Нещо не виждам редактирани мнения на uphero заради използвани псувни.
Не виждам и тема за него спрямо държанието му този следобед. Аршинът ми се чини двоен тука...
bdz написа:Не познавам въпросното лице, но 07 и uphero прекалиха с нецензурните думи, които от вчера не са нито изтрити, нито цензурирани.Имайте в предвид, че форума се посещава и от малки и непълнолетни лица и това не е нормално!?Не виждам реакция от страна на модераторите, относно споменатите лица ( без да ги познавам и да имам, каквото и да е лично отношение към тях).
niroulf написа:uphero написа:Тука само педали бате, щом тоя боклук гошко гея го подкрепяте трийте моя профил.
И сменяйте домейна - напедалски форум и това е.
И всеки който много му знае устата е свободен да дойде да ми го каже в очите, а не във форуми и фейсбук.
Педали.
Айде, непедалче!
Омитай си партакешите и ходи някъде другаде да чешеш топките на хора с екзотични фамилии.
ivajlo_nikolov,
Какво точно изпита, като ми редактира мнението? - някакъв вид удоволствие?
uphero написа:viktorbdz написа:Маратонката ПАК доказва, що за човек е! Няма ли правила в този форум??? В други форуми за ЕДНА обида, забележете - не за псувня дават БАН!
Вики, маратонакта ще викаш на ония с потника който по погрешка те е направил.
dobriii123 написа:А този форум има ли изобщо някакви правила, или изключваме само неудобните? Маратончо натрупа достатъчно черни точки, но за него няма нищо, така ли? Ако бяхме в друг форум половината от този по една или друга причина щяха да заминат за Банановата република
bdz написа:Не познавам въпросното лице, но 07 и uphero прекалиха с нецензурните думи, които от вчера не са нито изтрити, нито цензурирани.Имайте в предвид, че форума се посещава и от малки и непълнолетни лица и това не е нормално!?Не виждам реакция от страна на модераторите, относно споменатите лица ( без да ги познавам и да имам, каквото и да е лично отношение към тях).
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта