Administrator написа:Не знам какво се опита да ми кажеш, но каквото зависи от мен и модераторите, за да те трием от форума ще го направим. Пък, ако си решил да бойкотираш, спамиш или унищожиш форума - успех - недоброжелатели на железницата много - надявам се да не успееш, ама всеки си има цели, които преследва. Какво искаш да ти кажа повече ? Това е недостатъка на анонимността и избиването на комплекси в интернет пространството. Но във всеки форум има индивиди, които се борят против самия форум, какво да се прави. И тук е имало и други такива - справили сме се - надявам се и в бъдеще да успяваме заедно.
bdz46203 написа:Administrator написа:Не знам какво се опита да ми кажеш, но каквото зависи от мен и модераторите, за да те трием от форума ще го направим. Пък, ако си решил да бойкотираш, спамиш или унищожиш форума - успех - недоброжелатели на железницата много - надявам се да не успееш, ама всеки си има цели, които преследва. Какво искаш да ти кажа повече ? Това е недостатъка на анонимността и избиването на комплекси в интернет пространството. Но във всеки форум има индивиди, които се борят против самия форум, какво да се прави. И тук е имало и други такива - справили сме се - надявам се и в бъдеще да успяваме заедно.
Пак те моля, да не се влияеш от низките страсти на някои от модераторите тук? Този потребител е приятел и държи за железницата. за разлика от някои други.
bdz46203 написа:Всеки има право да си изразява мнението. Ако не бяхме във форум, а в кръчмата, какво, като не ми харесат мнение на бой ли ще скачате?
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта