railjet написа:Кракомобил има късмет, че некой шемет не се е потрошил при слизане от влака в движение.
KRAKOMOBILA написа:Що пък аз да имам късмет ? Кой ги кара да слизат в движение ?
bdz46203 написа:KRAKOMOBILA написа:От персонала никой не им вика нито Банани, нито Патета. 002 вчера беше ТП - вече трябва да върви.
Всички машинисти от Бургас, Карнобат, Сливен и региона им викат Патета. Вие в Софето не знам как им викате. Пък тези дето снимат из линиите им викат банани.
bdz46203 написа:KRAKOMOBILA написа:Става такова, че докато синята събере веригата за тяга - червената ще е вдигнала 50.
Хе хе. Ти така ли ги сравняваш?!? При развъртяна вентилация на 46 и 46-200, никоя Шкода няма шанс. Ще ти кажа едно само. Малък, пробвано е.
KRAKOMOBILA написа:Последно 44 130 на 17 януари с 3623 държеше плътно 1500А - тъй, че ти е изключила от нещо друго. Иначе не знам как ги правите тия "проби"... много знаеш тоя в червената как е карал и дали вообще я е напъвал.
bdz46203 написа:Естествено, че не е до 1000А.
Хм,от снимката се сетих друго. Така като гледам , V-метъра за напражението на ТД е неизправен. Знаеш ли какво се случва, след тези 32-позиции и 4 шунта предполагам, след като се увеличи скоростта и падне ампеража на ТД? А като свалиш шунтовете какво се случва? Знаеш ли че освен претоварване по ток има и претоварване по напрежение и знаеш ли кое е по-важно да следиш и защо? И какво се случва след това, ако я претовариш по напрежение?
bdz46203 написа:KRAKOMOBILA написа:bdz46203 написа:Ами точно за това има много попрецакани двигатели и за това и кратковременни пренапрежения са опасни и задейства кръгов огън.
Хайде и това го уточнихме.
Ми не сме го уточнили... защото явно ти си от малкото, които карат само до 750V... като включиме, че караш и до 1000А - значи си за Товарни, а не за Пътнически превози.
Значи, аз ти обяснявам нормално а ти ме се заяждаш. ами какво да говорим повече...
Това че пазя грохналия дарак, не значи, че не карам влака навреме или да избивам закъснения. Запомни, че си има правила. Ти не си богоизбран, за да не ги спазваш. Ама от безмозъчни ентусиасти. Казах ти много е важно да мислиш и знаеш какво правиш. Явно не си от тези хора. Жалко че не си машинист, да ти четем името по нередностите.
дзвера44 написа:.До вчера питате какво е това и онова па после почнете дани обучавате.Ай сиктир бе драги зрители.И на теб скоро ти гледах едно обяснение какви си ги натъмънил
bdz46203 написа:дзвера44 написа:.До вчера питате какво е това и онова па после почнете дани обучавате.Ай сиктир бе драги зрители.И на теб скоро ти гледах едно обяснение какви си ги натъмънил
На мен си гледал обяснение???? Я пак си помисли.
bdz46203 написа:дзвера44 написа:.До вчера питате какво е това и онова па после почнете дани обучавате.Ай сиктир бе драги зрители.И на теб скоро ти гледах едно обяснение какви си ги натъмънил
На мен си гледал обяснение???? Я пак си помисли.
Назад към Исторически тягов подвижен състав и вагони
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта