Driver написа:Много си далеч от искуството железница
bdz46203 написа:Аз предлагам да кръстите следващото си двуосно локомотивче с името Цветелин Колев.
Един от най големите "бъркачи" в "експреса". Предполагам го познаваш кой е.
disell написа:Спорвд мен на отделна табела ще е най-добре.Гледайки BR 86/87 изглеждат много "тежко" а някой ден при бракуването му може да се запази за спомен а ако е написан с боя или на фолиото като на "Калина" минава и заминава.
ivajlo_nikolov написа:Щом ще се кръщава на момче, по подходящ е изчистен шрифт, прав или наклонен.
disell написа:Да но ако не е на нещо като отделна табела или както предлижи Ивайло при смяна на фолито (което мн.често се случва в европейските железници както виждаме с рекламна цел ) няма ли да се изгуби идеята ? Малко встрани от темата:интересно кога ли ще се сетят и нашите меринджеи да предоставят това пространство на рекламодатели и да печелят от нищото......
Е те участваха... с един вагон, който аз бих умрял от срам да го показвам там в такъв вид.Florian написа:Хайде първо неговата фирма ... поне да участва на ИноТранс с някаква висока технология))
Florian написа:
Нека bdz46... се изказва по въпроси, касаещи локомотивите на трибуквието. Тук става въпрос за европейски практики и техника.
Хайде първо неговата фирма да направи технологичен продукт, който да се продаде в Швейцария, Англия или Германия или поне да участва на ИноТранс с някаква висока технология))
Един съвет, обаче! Много належащо е, за тази цел, да се научат свойствата на заземлениетоEarthing Plan-a и концепцията за заземяване са от съществено значение при производството на локомотиви.
bdz46203 написа:Дребнавото ти заяждане ще го подмина. Над тези неща съм.
Ама прекалено много се надценявате. Вашата малка смешна фирмичка, може и да не просъществува много. Като ви врътнат кранчето за далаверите.
Назад към Дизелови локомотиви и ДМВ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта