4и4о ман4о написа:Румънците май никога не са имали вземане даване със Шкода и сега хоп-ПР!
И аз смятам,че в Чехия щеше да е най добре да се направи какъвто и да е ремонт на тия машини.
А се беше чуло за модернизация
bdz43r написа:Цените са нормални за такава дейност.
В Експреса или Кончар не е по-евтино.
Прав си за далаверката, ама освен това, ако доживеем да имаме нов ТПС ще видим колко ще издържи по нашите прекрасни железни пътища.semafor написа:4и4о ман4о написа:Румънците май никога не са имали вземане даване със Шкода и сега хоп-ПР!
И аз смятам,че в Чехия щеше да е най добре да се направи какъвто и да е ремонт на тия машини.
А се беше чуло за модернизация
Модернизация = повишен ресурс = удължен живот х 10-15-20 г. = по-малка нужда от нов ТПС = липса на далаверки и комисионни за правилните хора и партииТова е уравнението което дава отговор на въпроса защо в Румъния и защо ПР,а не модернизация в Чехия/Словакия. Аз като гледам от какви по-стари Шкоди чехите и словаците след модернизация правят образцови машини направо ми се плаче за нашите. Айде 46-ците, пеперудите и 06-ците да си ги барат румънците ама имам съмнения, че тая партида Р-ки ще стане като Кончарките :/ Тук на този сайт -> http://www.railpage.net/ чехи, словаци или и двете постоянно качват снимки и материали за модернизирани Шкоди от различни техни серии, които продължават да работят в двете страни, Полша, а от скоро и в Унгария. Имаше репортажи включително и за нашите Шкоди дето заминаха натам и на някои от тях им взеха номерата, за на Ковачки машините и още интересни неща. Просто го отваряйте по 1-2 пъти в седмицата и гаранция ще мернете нещо много интересно и по темата. Наскоро имаше репортаж за 2 машини изградени на базата на CD 770-771 за този унгарския оператор с най-съвременни дизелов агрегат, управление и тн. Бахти машините и бяха правени в Словакия та мисълта ми е че хората там напредват все повече и според мен са поне една крачка пред румънците в почти всички отношения що се отнася за нови локомотиви, ремонти и модернизация на стари машини и тн. Серия 43 отписани ли са? Каква е официалната информация по темата? Ще бъде кощунство ако ги отпишат понеже техните събратя от клас 242 на CD още са на служба, че даже има и при частните превозвачи и си вървят на пушки.
disell написа:В една от точките на договора пишеше "новодоставени ! ОРИГИНАЛНИ части" значи почти всичко може и да е ново но ще е морално остаряло.Например компресорите могат да ги заменят с 1 винтов.Евентуално нов тип пантографи.По трафа и АТП-то явно нищо няма да се промени освен пневмодвигателя да го направят с 4 ЕПВта като на Ковачки.
Florian написа:disell написа:В една от точките на договора пишеше "новодоставени ! ОРИГИНАЛНИ части" значи почти всичко може и да е ново но ще е морално остаряло.Например компресорите могат да ги заменят с 1 винтов.Евентуално нов тип пантографи.По трафа и АТП-то явно нищо няма да се промени освен пневмодвигателя да го направят с 4 ЕПВта като на Ковачки.
Много неща могат да направят, но няма да ги направят. В спецификациите към договора никъде не посочват дори елементарни модернизационни операции, като посочената от теб подмяна на буталните компресори. Сегашните компресори са антитехника, с изключително сложна и скъпа поддръжка. Масово, дори в Румъния, вече компресорите са само винтови - на LDH LDE LE
Назад към Електрически локомотиви и ЕМВ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта