bdz43r написа:С този стават три...
И аз като пусна един (бях започнал да го подготвям) и ето ги четири... с по 5 потребителя всеки.
Мисля, че трябва да има само един форум, защото бездруго не сме много, но за момента нито един не предлага подходящата среда, че да привлече потребителите от другите форуми.
Навремето това хронично разделение започна със създаването на Локфорума, което си го отчитам като моя грешка.
plastikat написа:Аз друго ме интересува - защо писах коментари като изоглавен ,като сега ги няма поничкитеИскам да ми се търкалят шарените търкала отдолу ,че иначе ми е скучно
plastikat написа:Сега нещо наистина сериозно ,някой освен мен ,замислял ли се е ,че точно когато Варужан публикува доста неудобни неща и форума се затри барабар с базата данни? Теория на конспирацията ,или самата истина ???
plastikat написа:Вече си имаме и руски ботове : viewtopic.php?f=2&t=486 ........ Добре започваме
Sixkiller написа:Преди време Булборд имаха опция за взимане на базата данни срещу eсемес, ама явно и те са пропаднали. А до преди няколко години бяха доста стабилни.
bdz43r написа:Първите две в никакъв случай не са едно и също.
В "Актуална информация" си пишем свои сведения, наблюдения и т. н., докато в "Българските железници в медиите" се пише само за официални медийни публикации, които често вълнуват само определена аудитория или касаят съвсем други теми.
Като цяло, с някои изключения, сегашното разпределение е добро за този обем на информацията.
Назад към Организационни въпроси по форума / Forum Administration
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта