Tractionmaker32 написа:Здравейте г-н., инж. Деянов!
Бих искал да ви замад един кратък въпрос. Надявам се, че не би ви затруднил. От известно време се интересувам от съвременни, западни пътнически вагони. Харесва ми дизайнът на коша, но забелязах, че повечето имат един елемент, който липсва при по-стари вагони. Прилича ми на борд или предпазител, но не съм сигурен.
Здравейте г-н "Tractionmaker32",
Зад тази, да я наречем "фасада", под рамата на вагона, в ракли (сандъци) или направо окачено към рамата, се намира цялото техническо оборудване необходимо на вагона, за да изпълнява всичките си функции в състава на влака. Там е цялата въздушна и механична част на спирачната система (въздушни проводи, помощни въздушни резервоари, спирачни цилиндри, функционни вентили, обръщач за режима на спирачката и др.), там е обичайната акумулаторна батерия с необходимия капацитет, електрическия генератор, всичко необходимо за да функционира електрическата инсталация (от осветлението до най-малката розетка за зареждане на мобилни телефони и пр.), там е ел. оборудването за отоплителната система на вагона, която получава ел. енергия (със специален кабел по цялата дължина на композицията) от локомотива на влака, Там е цялата обемна част от климатичната система на вагона. И за по-удобен достъп, необходим на техническия персонал за някои от тези системи, отстрани на тази "фасада" има съответно клапи или капаци.
Споменатото оборудване на вагона, от 30-те до към 60-те години на миналия век, се прикриваше със спускането на вагонната обшивка по-ниско - като "престилка" отстрани на вагона (първата снимка). След това решиха, че може и без престилка, като се виждаше вече оборудването да виси под рамата на вагона (втората снимка). В по-ново време се връщат отново към закриване на това оборудване, вече с нов дизайн на подвагонната фасада.

- А1.jpg (198.99 KiB) Прегледано 1592 пъти

- А2.jpg (221.81 KiB) Прегледано 1592 пъти